Body Contouring

Body Contouring
Het verbeteren van lichaamscontouren is een zeer populaire esthetische procedure geworden voor patiënten die van hun cellulite af willen, plaatselijke vetophopingen willen verminderen en verslapte huid na gewichtsverlies willen verstrakken. Er zijn verschillende behandelingsopties, zowel minimaal invasieve als niet-invasieve vetreducerende en verstrakkende behandelingen. Patiënten wordt geadviseerd om met een arts of behandelaar te overleggen welke behandeling voor hen geschikt is gezien hun persoonlijke situatie en voorkeuren.
De succesformule achter Alma’s niet-invasieve behandelmethoden ligt in de combinatie van de diverse technologieën. De Accent Prime beschikt over zowel ultrasone- als radiofrequentietechnologieën. Door de diversiteit en flexibiliteit van beide technologieën te combineren, is het mogelijk om de meeste probleemgebieden aan te pakken en lichaamscontouren aanzienlijk te verbeteren. Het grootste  voordeel hiervan is dat resultaten worden bereikt zonder de hersteltijd die gepaard gaat met invasieve procedures. De behandelingen zijn veilig, effectief en zijn geschikt voor alle huid- en lichaamstypes.

 

 

Hoe gaat niet-invasieve vetverwijdering in zijn werk? 

Met deze behandeling wordt op een gelijkmatige manier energie in de huid gebracht. De energie richt zich alleen op de vetcellen en ontziet het omliggende weefsel. De eens zo hardnekkige vetcellen worden afgevoerd door het lichaam via het lymfesysteem. Het diepe thermische effect, wat eveneens door de energie is ontstaan, verstrakt de huid van het behandelde gebied.
Een zijn diverse handstukken beschikbaar, zodat er een behandeling is voor verschillende indicaties. Buiken, billen, heupen, dijen, billen en ander grote gebieden kunnen snel en effectief behandeld worden door Alma’s bodycontouring systemen. Daarnaast heeft Alma verschillende handstukken ontwikkeld die geschikt zijn voor kleinere lichaamsdelen.
body contouring fat removal by Accent Prime
Deze kleine gebieden die in aanmerking komen voor bodycontouring zijn de onderkin, kaaklijn, onderkant bovenarmen, knieën en andere moeilijk te bereiken gebieden. Resultaten zullen zichtbaar zijn na 4-6 behandelingen en in sommige gevallen is er zelfs al resultaat te zien na de eerste behandeling. Bijvoorbeeld veel gezichtsbehandelingen hebben al na één behandeling direct zichtbaar resultaat.
De voordelen van Alma’s bodycontouring behandelingen zijn een strakkere huid, afname van hardnekkige vetophopingen en verbetering van cellulite. Succesverhalen van bodycontouring zijn onder andere een aanzienlijke verbetering in de buikomtrek van 10 cm in een periode van 3 maanden.
Zie hieronder in de galerij met voor en na foto’s hoe effectief Alma’s niet-invasieve bodycontouringsbehandelingen zijn.

 

Voor & Na

Courtesy of Dr. Amber Bocknek, Canada
After 4 treatments

Courtesy of Dr. Amber Bocknek, Canada
After 4 treatments

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Lasers department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Dr. Nonez Rafael, Brazil

Photos Courtesy: Dr. Joseph Lepselter, Alma Lasers Ltd.

Courtesy of Alma Clinical Department

Courtesy of Jorge F. Ottini, M.D., Argentina

Courtesy of KeeLee Tan,MD. Rejuvenate Clinic, Perth, Western Australia

Courtesy of Nariaki Miyata M.D. Miyata Plastic Surgery & Skin Clinic Tokyo, Japan

Courtesy by Dr. JD McCoy, Contour Medical, Gilbert AZ

Courtesy of: Dr. Michael Shohat

Courtesy of Alma Lasers clinical department

 

Related Products

Body Contouring can be found in the following platforms:
Alma Lasers
X