Cellulite

Cellulite
Aparte vergrote vetophopingen onder de huid die omhoog duwen tegen het onderliggende bindweefsel zijn de oorzaak van het oneven en bobbelige huidoppervlak bij cellulite. Alma Accent gebruikt een combinatie van RF-energie en mechanische massage om de stofwisseling van vetweefsel te bevorderen. Hierdoor neemt het vetvolume af, wordt de lymfedrainage gestimuleerd en wordt de huidtextuur zichtbaar gladder.

VOORDELEN

Selectief gerichte behandeling op meerdere diepten zorgt voor betere controle van de behandeling en betere resultaten. Het omringende weefsel blijft onbeschadigd.
Veilig Behandelingen met Alma Accent zijn veilig en effectief voor alle huidtypen (I-VI) en ook voor dunne en gevoelige delen van het gezicht, de hals en het decolleté.
Gecombineerde technologieën Gecombineerde technologieën en behandelopties bieden snellere, langdurigere resultaten
met minder behandelsessies en minimale hersteltijd.
Comfortabel Geleidelijke verhitting en een geïntegreerd koelsysteem
Geen hersteltijd Patiënten kunnen na de behandeling hun normale activiteiten hervatten

HANDAPPARATEN

Alma Accent -vorm - cellulitebehandelingen

UniBody- combineert hoogenergetische UniPolar RF-technologie met een mechanische applicator om diepe dermale verhitting te leveren en tegelijkertijd de stofwisseling te verhogen binnen het subcutane weefsel. Hierdoor wordt de zichtbaarheid van cellulite verminderd.

 

Alma Accent Alma Accent UniLarge voor cellulitebehandelingen

UniLarge- gebruikt Unipolar RF-energie om het metabolisme van vetweefsel te versnellen, waardoor de huid zichtbaar gladder wordt.

 

Voor & Na

Courtesy by Dr. JD McCoy, Contour Medical, Gilbert AZ

Courtesy of: Dr. Michael Shohat

Courtesy of Nariaki Miyata M.D. Miyata Plastic Surgery & Skin Clinic Tokyo, Japan

 

Alma Lasers
X