Hyperhidrose

Hyperhidrose
Meer dan 200 miljoen mensen over de hele wereld lijden aan een vorm van overmatig transpireren, hyperhidrose genoemd. De aandoening heeft te maken met de eccriene zweetklieren die over bijna het hele lichaam voorkomen maar met name op de handpalmen, het voorhoofd, de voetzolen en de oksels.

HANDAPPARATEN

Alma Zero:
Alma Zero gebruikt de kracht van cryo-thermische therapie om hyperactieve klieren van het lichaam te behandelen, vooral die klieren die een rol spelen bij hyperhidrose (en acne).
De behandeling begint met een koude cyclus waarbij de huidtemperatuur geleidelijk wordt verlaagd tot tussen de +5° C en -5° C, het punt waarop weefsel bevriest.
Deze lage temperatuur vernietigt de eccriene klieren via ischemie en kristallisering van extracellulair vocht, wat leidt tot lekkage van de cel en celwandbreuk.
Tijdens de hittecyclus leidt de reperfusie van eerder ischemische weefsels tot de vorming van vrije radicalen die de cellen verder beschadigen en uiteindelijk de snelheid van zweetproductie van de cellen terugdringt.

download-brochure-product-page

ZERO 2565

 

Voor & Na

Courtesy of Prof. Pinson. Moscow

Hyperhidrosis B&A1

Courtesy of Prof. Pinson. Moscow

Courtesy of Prof. Pinson. Moscow

 

Alma Lasers
X