Huidversteviging

Huidversteviging
Een vaak voorkomende klacht van patiënten die een liposuctie-ingreep ondergaan, is dat er na afloop losse huid over is in de behandelde delen.
Dit kan ervoor zorgen dat patiënten zich onzeker voelen over hun uiterlijk en huidproblemen veroorzaken, zoals uitslag en irritatie.
De liposuctietechnieken van Alma zorgen niet alleen voor effectieve lipolyse; ze laten bestaand collageen en elastinevezels ook samentrekken en stimuleren de vorming van nieuw collageen voor huid die er steviger en strakker uitziet.
Alma Lasers biedt ook een speciale verstevigingscanule die exclusief is ontwikkeld voor huidversteviging van gezicht en hals en gebieden met
slappe huid kan behandelen, zoals de nasolabiale plooi, onderkin en kaaklijn. De huidverstevigingscanule kan ook worden gebruikt als nabehandeling bij facelifts, bijvoorbeeld
om iets te doen aan asymmetrie of slappe huid.

 

 

LipoTight -canule voor gezichtsversteviging:

Naast de voordelen van huidversteviging tijdens de liposuctie-ingreep met de laser van LipoLife biedt LipoLife ook een speciale verstevigingscanule met een platte meervoudig bruikbare laservezel, exclusief ontworpen voor huidversteviging van gezicht en hals. Laserenergie wordt direct onder de huid boven de hypodermis afgegeven om gebieden met slappe huid te behandelen, zoals de nasolabiale plooi, onderkin en de hals. De huidverstevigingscanule kan ook worden gebruikt als nabehandeling bij facelifts, bijvoorbeeld om iets te doen aan asymmetrie of slappe huid.
Alma Lasers
X