Soprano Titanium Special Edition

Soprano Titanium Special Edition

Special Edition van Soprano Titanium

De snelste ontharingsbehandeling op de markt*

De Special Edition van Soprano Titanium brengt Alma’s eigen SHR-technologie naar een nieuw tijdperk, waarbij ultieme functionaliteit, ongeëvenaard comfort en uitzonderlijke resultaten worden gecombineerd. Met aandacht voor zowel de ervaring van de patiënt als die van de beoefenaar, en met oog voor de kliniek als geheel, tilt deze speciale editie van Soprano Titanium het concept van snelheid naar nieuwe hoogten.

Special Edition van Soprano Titanium

20% snelheidsboost

Behandelingscategorie
Ontharing
Huidtype
I-IV
Beschikbare handstukken
6
Technologie
SHR-icoon | Koel-icoon | 3D-icoon


Accepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken

Bekijk het in actie

Revolutionaire snelheid

Ervaar een snelheidsverbetering tot wel 20%** in behandelingen, samen met verhoogde efficiëntie tijdens geavanceerde sessies, waarmee de prestaties naar ongekende hoogten worden gebracht.

 

MAXimale resultaten

Trio MAX is een baanbrekend handstuk die is ontworpen voor snelheid en ongeëvenaarde resultaten. Met zijn grote spotgrootte van 4cm2 en een geavanceerd koelsysteem verlopen behandelingen sneller en vrijwel pijnloos, wat zorgt voor een comfortabele ervaring voor patiënten.

Geschikt voor alle huid- en haartypes

Dankzij drie gelijktijdige golflengtes, krachtige epidermale koeling en SHR-technologie zijn comfortabele, effectieve en veilige ontharingsbehandelingen mogelijk voor alle huidtinten – inclusief gebruinde huid – en alle haartypes, het hele jaar door.

 

Drie behandelingsmethoden

Alma’s eigen SHR-technologie kan op drie verschillende manieren worden toegepast: SHR in motion – waarbij het handstuk constant beweegt over de huid voor snelle en veilige ontharing van grote gebieden; SHR STACK – veilige, stationaire, drievoudige pulsafgifte van energie voor kleinere gebieden zoals het gezicht en de bikinilijn; en HR classic – stationaire afgifte van energie in één puls.

 

* Geverifieerd door ‘Sapio Research’, een onafhankelijk wereldwijd onderzoeksbureau, in vergelijking met toonaangevende wereldwijde merken voor laserontharing.
** Geldig in de SHR In-Motion-modus en bij hoge fluence-niveaus.

Leidende Technologie

SHR

Alma’s eigen SHR™-technologie is de enige klinisch bewezen, vrijwel pijnloze methode voor laserontharing. Door geleidelijke verwarming bij een hoge frequentie pulsafgifte, samen met krachtige koeling, biedt het een effectieve, veilige en pijnloze behandeling voor alle huidtypen.

Koelsysteem

Beschikbaar op alle Soprano Titanium laserapplicators, koelt de geavanceerde ICE Plus-technologie continu de huid. Een saffiertip minimaliseert epidermale risico’s terwijl de warmte wordt behouden in de dermis waar de haarfollikels worden behandeld. Dit zorgt voor een vrijwel pijnloze en comfortabele ervaring.

3D

Als eerste oplossing ooit met exclusieve triple-golflengten-technologie combineert Alma’s Soprano Titanium de drie meest effectieve lasergolflengten – 755nm, 810nm en 1064nm – die tegelijkertijd worden ingezet, gericht op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen de haarfollikel.

Relevante Applicators

Trio 2cm

TRIO 2cm
Nauwkeurige Behandeling
Met drie zeer effectieve golflengten en een spotgrootte van 2cm2 is dit handstuk geschikt voor het behandelen van kleinere gebieden – zoals de nek, het gezicht, de oksels en de bikinilijn – op een veilige en efficiënte manier.

 

Trio 4cm

TRIO 4cm
Grote Spotgrootte
Met zijn grote 4cm2 spotgrootte en integratie van drie golflengten maakt dit exclusieve handstuk een grotere dekking van het behandelgebied mogelijk, waardoor de behandeltijd aanzienlijk wordt verkort en het proces effectiever en veiliger wordt voor patiënten.

 

Trio Max

Trio Max
Snel & Efficiënt
Met een indrukwekkende toename van wel 20% in behandelingsnelheid** en optimale optische levering, tilt de prestatie van dit handstuk naar ongekende hoogten. De Trio MAX staat bekend als een baanbrekend handstuk die zich richt op het leveren van ongeëvenaarde snelheid, efficiëntie en een uitzonderlijke patiëntervaring.

 

Speed 810

SPEED 810
Veilig & Effectief
De SPEED 810-handstuk combineert een zeer effectieve en veilige golflengte met een comfortabele spotgrootte van 2cm2.

 

Alex

ALEX 755
Voor Licht en Fijn Haar
Krachtige absorptie, gecombineerd met continue koeling, maakt de behandeling van licht en fijn haar mogelijk voor huidtypen I-V.

 

Facial tip

FACIAL TIP
Toegang tot Kleine Gebieden
Een opzetstuk die past op specifieke handstukken, deze gezichtstip maakt een eenvoudige behandeling van moeilijk bereikbare gebieden mogelijk, waaronder de oren, neusgaten en glabella.

 

Behandelbare Indicaties

 

Ontharing

 

Wil je meer weten over de Titanium Special Edition en wat het voor jouw praktijk kan betekenen?

 

Neem contact met ons op

Dit is wat de experts zeggen over de Special Edition van Soprano Titanium

Fernando Urdiales, MD

Fernando Urdiales, MD

Directeur van Miramar Medical Institute, Malaga, Spanje

Dr. Pablo Naranjo, MD

Dr. Pablo Naranjo, MD

PhD, Medisch Directeur van Elite Laser Clinic & Laser Unit bij NISA Hospital, Madrid, Spanje

“Soprano SHR heeft de medische foto-epilatie gerevolutioneerd, met langduriger en betere resultaten vergeleken met conventionele technologieën. De ‘In-Motion’ behandeling, waarbij lage fluence bij hoge herhalingsfrequenties wordt toegepast, stelt ons in staat om op maat gemaakte foto-epilatie voor elke patiënt te bieden. Soprano werkt met alle huid- en haartypes, het hele jaar door, met consistente, veilige, betrouwbare resultaten. Tegenwoordig is Soprano SHR een essentieel instrument voor esthetische praktijken, met meer voordelen voor de patiënt dan elk van zijn concurrenten.”
“Ik ben zeer tevreden met de resultaten die ik kan bereiken met de Soprano Titanium. Naast de hoge efficiëntie en veiligheidsrecord, die de basis vormen voor elke ontharingsbehandeling, zijn er extra functies, zoals het unieke TRIO 4cm2-handstuk, die het boven en buiten elk ander systeem op de markt van vandaag plaatsen.”

Veel gestelde vragen


Wat is Soprano Titanium?
Soprano Titanium is de nieuwste versie van het populaire en bekroonde Soprano lasersysteem voor ontharing. Het is het meest complete en effectieve lasersysteem voor ontharing dat vandaag beschikbaar is.

Is het klinisch bewezen?
Soprano Titanium maakt gebruik van Alma Laser’s SHR-methode, wat de enige klinisch bewezen methode is voor laserontharing die vrijwel pijnloos is.

Wat is SHR-technologie? Wat zijn de voordelen ervan?
Net als bij eerdere versies van Soprano, beschikt Soprano Titanium over SHR, baanbrekende in-motion™ technologie die zorgt voor volledige dekking, en ICE Plus-technologie die het huidoppervlak koelt, waardoor letsel aan het omliggende weefsel wordt voorkomen en vrijwel pijnloze, maar zeer effectieve ontharing mogelijk is.

Wat is 3D-technologie? Wat zijn de voordelen ervan?
De exclusieve 3D-technologie van Soprano Titanium combineert de drie meest effectieve lasergolflengten voor ontharing (755nm, 810nm en 1064nm) in één handstuk, waarbij tegelijkertijd verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen de haarfollikel worden aangepakt.

Zijn er specifieke protocollen? Hoe is de training?
Soprano Titanium heeft een gebruiksvriendelijke interface. Een handleiding en protocollen worden erbij geleverd. Bij aankoop van de laser is een theorie- en praktijktraining inclusief.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig met Soprano Titanium?
Afhankelijk van het huid- en haartype van de patiënt, worden resultaten doorgaans gezien na 6 tot 8 behandelsessies.

Klinische Bronnen

 

Novel laser hair removal in all skin types

Michael H. Gold et al.
Journal of Cosmetic Dermatology, 2023

Lees meer


Three wavelengths integrated: Efficacy and safety of a novel combination for hair removal

Pablo Naranjo et al.
Journal of Cosmetic Dermatology, 2022

Lees meer


A Combined Triple-Wavelength (755nm, 810nm, and 1064nm) Laser Device for Hair Removal: Efficacy and Safety Study

Akerman Lehavit et al.
Journal of Drugs in Dermatology, 2020

Lees meer


 

Wil je meer weten over de Soprano Titanium Special Edition en wat het voor jouw praktijk kan betekenen?

 

Download brochure

Alma Lasers
X