Stressincontinentie

Stressincontinentie

 

 

 

Stressincontinentie is een zeer vaak voorkomende en onaangename klacht die veel vrouwen hebben en die vaker voorkomt naarmate mensen ouder worden. De American Urological Association schat dat 30% van de vrouwen tussen de 30 en 60 last heeft van incontinentie en in de helft van die gevallen is er sprake van stressincontinentie (15%). FemiLift is een veilige en effectieve behandeling voor deze indicatie, snel en pijnloos zonder hersteltijd, zodat vrouwen weer een aangenaam leven kunnen leiden.
Stressincontinentie houdt in dat er onwillekeurig urineverlies is als de druk in de buik wordt verhoogd.
Deze aandoening kan worden veroorzaakt door verlies van sub-urethrale ondersteuning, meestal als gevolg van beschadiging van de bekkenondersteunende structuren. Patiënten klagen vaak over urineverlies van wisselende ernst tijdens activiteiten waarbij de druk binnen in de buik toeneemt, bijvoorbeeld bij hoesten, niezen, iets zwaars optillen en andere lichamelijke activiteit. Door middel van krachtige energie die een diep thermisch effect teweegbrengt, stimuleert FemiLift de collageenvernieuwing en het samentrekken van de elastinevezels, wat een verjongend effect heeft en het weefsel hermodelleert. Het technologische voordeel van een lange puls zorgt voor de productie van dit krachtige thermische effect en dit is heel gunstig bij dergelijke ingrepen.
Het behandelt de gehele pre-urethrale ruimte, maakt de vaginawanden dikker en biedt betere ondersteuning aan het midurethrale gebied. Het resultaat is een significante vermindering van de symptomen van stressincontinentie, betere controle over de urinestroom en continentie voor de patiënt op de langere termijn.

 

Alma Lasers
X