BeautiFill door LipoLife

BeautiFill door LipoLife

De totale plug-en-play-oplossing voor liposuctie, huidversteviging en vettransplantatie

Maximale prestaties, maximale mogelijkheden – BeautiFill
BeautiFill stroomlijnt het chirurgische proces door een complete, alles-in-één oplossing te bieden voor alle stadia van liposuctie, huidversteviging en vettransplantatie. Het is de eerste geïntegreerde oplossing in zijn soort die meerdere modaliteiten samenbrengt in een compact, draagbaar en overzichtelijk systeem.
Liposuctie gelijktijdig met de laserbehandeling maakt de ingreep eenvoudiger en verkort de behandelingstijd drastisch. Thermische energie en een unieke vezel voor radiale emissie zorgen voor effectieve, gelijkmatige huidversteviging, en de verzameling van vetcellen met hoge vitaliteit biedt mogelijkheden voor directe en succesvolle vettransplantatie.
De geruisloze werking van BeautiFill en het feit dat dit apparaat weinig ruimte in beslag neemt, biedt u de flexibiliteit om liposuctie uit te voeren in een poliklinische praktijk onder plaatselijke verdoving. Dit leidt tot grotere veiligheid en hogere patiënttevredenheid. Het compacte ontwerp maakt ook de operatiekamer (OK) overzichtelijker en optimaliseert daarmee de werkomgeving.
BeautiFill is de derde generatie van de liposuctietechnologie van Alma Lasers die maximale veiligheid en bewezen klinisch succes levert. Het is een essentiële klinische oplossing geworden die door artsen en klinieken over de hele wereld wordt gebruikt.
Voordelen:
• Innovatieve, geïntegreerde technologieën voor optimale klinische resultaten
• Kortere behandelduur – door gelijktijdige laserbehandeling en liposuctie
• Hoge vitaliteit van vetcellen voor succesvolle transplantaties
• Compact, draagbaar, alles-in-één systeem
• Verbeterde huidversteviging
• Maximale veiligheid voor de patiënt
• Hoog rendement op investering, oplossing voor poliklinische patiënten

VIDEO-BT

Maximale prestaties, maximale mogelijkheden

Alle lichaamsdelen kunnen effectief worden behandeld met BeautiFill. Dit omvat lichaamsdelen die niet gemakkelijk bereikbaar zijn met conventionele methoden voor liposuctie, zoals de kin, het gezicht en de hals, maar ook grotere vlakken met uitgebreide vetophopingen. Daarnaast vereenvoudigt BeautiFill gespecialiseerde behandelingen zoals voor fibreuze gynaecomastie.

Behandelingen

BeautiFill biedt een complete, minimaal invasieve oplossing voor:

Accepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken

Hypermoderne technologie

BeautiFill, met het 1470 nm-diodeapparaat en recente innovaties van Alma Lasers, biedt de laatste technologie in tumescente liposuctie, waaronder vetverwijdering met minimaal bloedverlies en minimale blauwe plekken, minder zwaar werk voor de arts en een kortere hersteltijd voor de patiënt.
Het systeem is een combinatie van een golflengte van 1470 nm die doelgericht werkt op de vet-waterabsorptie, gecombineerde infiltratie en suctie en een geïntegreerde canule en vezelinterface voor gelijktijdig laseren en suctie, de unieke radiaal emitterende vezel AngelTM voor bredere en gelijkmatige hittevorming en -afgifte en functies voor temperatuurregeling. De resultaten zijn betere huidversteviging, kortere behandeltijd, hogere levensvatbaarheid van vetcellen voor succesvolle transplantatie en superieure klinische resultaten.

Handapparaten:

Angel_red

 

Huidveilige unieke AngelTM-emissievezel:

BeautiFill biedt de unieke radiale emissievezel AngelTM die is geïntegreerd in een geperforeerde canule met Mercedes-tip die energie uitstraalt in een patroon van 360 °. Laseren met radiale emissie is een methode met lage vermogensdichtheid. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee, zoals minimaal risico op brandwonden, gelijkmatige verdeling van energie over het behandelgebied, snellere verwijdering van vetcellen en een grotere dekking van het weefselgebied, zodat de behandeling sneller verloopt. Het radiale emissiepatroon van de vezel zorgt voor veilige, gelijkmatig en efficiëntere huidversteviging tijdens de ingreep.

Plaatselijke vettransplantatie met hoge levensvatbaarheid van vetcellen:

Autologe vettransplantatie voor contouring van zacht weefsel is de laatste paar jaar steeds populairder geworden. De onmiddellijke beschikbaarheid van het eigen vet van de patiënt, de natuurlijk integratie in eigen weefsel en de mogelijkheden voor permanente correcties maken dit een zeer bruikbare toepassing.
Met de uniek lasertechnologie van BeautiFill ondergaan vetcellen lyse tot een halfvloeibare staat waarbij twee aparte fasen worden gegenereerd: een significante adipose fase met zeer vitale, kleine uniforme vetcellen en een onbelangrijke bloedingsfase waarbij geen olieachtige fase aanwezig is, zoals bij mechanische liposuctie. Het behoud van vetcellen met hoge vitaliteit gecombineerd met een filterend gaas biedt vettransplantatie van hoge kwaliteit en succesvolle autologe vetinjecties met langetermijnresultaten.

Luister naar de Experts

satler

“BeautiFill allows us to harvest (retrieve?) high quality, viable fat cells quickly and easily for immediate grafting. Its seamless integration with liposuction procedures makes it a convenient and highly effective solution for successful total body contouring.”

Dr Gerhard Sattler, Dermatologist
Rosenpark Klinik, Darmstadt, Germany

alex

“The new BeautiFill system by Alma has been a breakthrough for my clinic’s Liposuction routine.
Simultaneous lasing and suction significantly cuts treatment time and makes performing procedures far less physically demanding. The system is compact while offering all of equipment and accessories we need, saving us space without sacrificing convenience.”

Dr. Alex Levenberg, Plastic Surgeon
Tel-Aviv Sourasky Medical Center

Voor & Na

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
LipoLife 1470nm

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
"Saggy arms" - LipoLife 1470nm

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
Pseudogynaecomastia treated with LipoLife 1470nm

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
Neck & Jaw treatment with LipoLife 1470nm

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
Neck treatment with LipoLife 1470nm

One week after Mechanical Liposuction Vs. LipoLife
Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
Belly treatment with LipoLife 1470nm

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
LipoLife 1470nm

Alma Lasers
X