BeautiFill door LipoLife

BeautiFill door LipoLife

De totale plug-en-play-oplossing voor liposuctie, huidversteviging en vettransplantatie

Maximale prestaties, maximale mogelijkheden -BeautiFill
BeautiFill stroomlijnt het chirurgische proces door een complete, alles-in-één oplossing te bieden voor alle stadia van liposuctie, huidversteviging en vettransplantatie. Het is de eerste geïntegreerde oplossing in zijn soort die meerdere modaliteiten samenbrengt in een compact, draagbaar en overzichtelijk systeem.
Liposuctie gelijktijdig met de laserbehandeling maakt de ingreep eenvoudiger en verkort de behandelingstijd drastisch. Thermische energie en een unieke vezel voor radiale emissie zorgen voor effectieve, gelijkmatige huidversteviging, en de verzameling van vetcellen met hoge vitaliteit biedt mogelijkheden voor directe en succesvolle vettransplantatie.
De geruisloze werking van BeautiFill en het feit dat dit apparaat weinig ruimte in beslag neemt, biedt u de flexibiliteit om liposuctie uit te voeren in een poliklinische praktijk onder plaatselijke verdoving. Dit leidt tot grotere veiligheid en hogere patiënttevredenheid. Het compacte ontwerp maakt ook de operatiekamer (OK) overzichtelijker en optimaliseert daarmee de werkomgeving.
BeautiFill is de derde generatie van de liposuctietechnologie van Alma Lasers die maximale veiligheid en bewezen klinisch succes levert. Het is een essentiële klinische oplossing geworden die door artsen en klinieken over de hele wereld wordt gebruikt.
Voordelen:
• Innovatieve, geïntegreerde technologieën voor optimale klinische resultaten
• Kortere behandelduur – door gelijktijdige laserbehandeling en liposuctie
• Hoge vitaliteit van vetcellen voor succesvolle transplantaties
• Compact, draagbaar, alles-in-één systeem
• Verbeterde huidversteviging
• Maximale veiligheid voor de patiënt
• Hoog rendement op investering, oplossing voor poliklinische patiënten

VIDEO-BT

Maximale prestaties, maximale mogelijkheden

Alle lichaamsdelen kunnen effectief worden behandeld met BeautiFill. Dit omvat lichaamsdelen die niet gemakkelijk bereikbaar zijn met conventionele methoden voor liposuctie, zoals de kin, het gezicht en de hals, maar ook grotere vlakken met uitgebreide vetophopingen. Daarnaast vereenvoudigt BeautiFill gespecialiseerde behandelingen zoals voor fibreuze gynaecomastie.

Behandelingen

BeautiFill biedt een complete, minimaal invasieve oplossing voor:

Accepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken

Hypermoderne technologie

BeautiFill, met het 1470 nm-diodeapparaat en recente innovaties van Alma Lasers, biedt de laatste technologie in tumescente liposuctie, waaronder vetverwijdering met minimaal bloedverlies en minimale blauwe plekken, minder zwaar werk voor de arts en een kortere hersteltijd voor de patiënt.
Het systeem is een combinatie van een golflengte van 1470 nm die doelgericht werkt op de vet-waterabsorptie, gecombineerde infiltratie en suctie en een geïntegreerde canule en vezelinterface voor gelijktijdig laseren en suctie, de unieke radiaal emitterende vezel AngelTM voor bredere en gelijkmatige hittevorming en -afgifte en functies voor temperatuurregeling. De resultaten zijn betere huidversteviging, kortere behandeltijd, hogere levensvatbaarheid van vetcellen voor succesvolle transplantatie en superieure klinische resultaten.

Handapparaten:

Angel_red

 

Huidveilige unieke AngelTM-emissievezel:

BeautiFill biedt de unieke radiale emissievezel AngelTM die is geïntegreerd in een geperforeerde canule met Mercedes-tip die energie uitstraalt in een patroon van 360 °. Laseren met radiale emissie is een methode met lage vermogensdichtheid. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee, zoals minimaal risico op brandwonden, gelijkmatige verdeling van energie over het behandelgebied, snellere verwijdering van vetcellen en een grotere dekking van het weefselgebied, zodat de behandeling sneller verloopt. Het radiale emissiepatroon van de vezel zorgt voor veilige, gelijkmatig en efficiëntere huidversteviging tijdens de ingreep.

lipovibe_framed

Lipovibe™ -vibratie-apparaat

Het LipoVibe™ -apparaat biedt hulp in de vorm van vibraties tijdens de liposuctie-ingreep voor nog meer gemak en efficiency. LipoVibe™ gebruikt gecontroleerde vibraties om de beweging van de canule te vergemakkelijken. Hierdoor wordt het vetweefsel opgebroken zodat het makkelijk kan worden weggezogen uit het lichaam. Kleine, precieze oscillaties stellen artsen in staat doelgericht en veilig specifieke gebieden aan te pakken zonder het omringende weefsel te beschadigen. Deze techniek is vooral nuttig bij het behandelen van gebieden met dicht en fibreus vetweefsel.

LipoTight, LipoLife

LipoTight -canule voor gezichtsversteviging:

Naast de voordelen van huidversteviging tijdens de liposuctie-ingreep met laser van BeautiFill biedt LipoLife 3G ook een speciale verstevigingscanule met een platte, meervoudig bruikbare laservezel, exclusief ontworpen voor huidversteviging van gezicht en hals. Laserenergie wordt direct onder de huid boven de hypodermis afgegeven om gebieden met slappe huid te behandelen, zoals de nasolabiale plooi, onderkin en de hals. De huidverstevigingscanule kan ook worden gebruikt als nabehandeling bij facelifts, bijvoorbeeld om iets te doen aan asymmetrie of slappe huid.

LipoSense

LipoSense™ -temperatuurregeling:

BeautiFill biedt een canule met gesloten loop en temperatuursensor die de subdermale temperatuur doorlopend bewaakt tijdens laserlipolyse, bodycontouring en kleine ingrepen. Laserenergie wordt aan het weefsel geleverd tot de gewenste temperatuur is bereikt, voor precieze, gelijkmatige behandeling.
Met de intuïtieve software kunt u een maximale temperatuurlimiet instellen voor de ingreep. Als de subdermale temperatuur de limiet overschrijdt, wordt het systeem automatisch uitgeschakeld, zodat er geen thermische weefselschade kan optreden.
De temperatuurregeling van LipoSense™ stelt u in staat precieze bodycontouring uit te voeren met meer efficiency en veiligere resultaten.

Plaatselijke vettransplantatie met hoge levensvatbaarheid van vetcellen:

Autologe vettransplantatie voor contouring van zacht weefsel is de laatste paar jaar steeds populairder geworden. De onmiddellijke beschikbaarheid van het eigen vet van de patiënt, de natuurlijk integratie in eigen weefsel en de mogelijkheden voor permanente correcties maken dit een zeer bruikbare toepassing.
Met de uniek lasertechnologie van BeautiFill ondergaan vetcellen lyse tot een halfvloeibare staat waarbij twee aparte fasen worden gegenereerd: een significante adipose fase met zeer vitale, kleine uniforme vetcellen en een onbelangrijke bloedingsfase waarbij geen olieachtige fase aanwezig is, zoals bij mechanische liposuctie. Het behoud van vetcellen met hoge vitaliteit gecombineerd met een filterend gaas biedt vettransplantatie van hoge kwaliteit en succesvolle autologe vetinjecties met langetermijnresultaten.

Luister naar de Experts

satler

“LipoLife 3G allows us to harvest (retrieve?) high quality, viable fat cells quickly and easily for immediate grafting. Its seamless integration with liposuction procedures makes it a convenient and highly effective solution for successful total body contouring.”

Dr Gerhard Sattler, Dermatologist
Rosenpark Klinik, Darmstadt, Germany

alex

“The new LipoLife system by Alma has been a breakthrough for my clinic’s Liposuction routine.
Simultaneous lasing and suction significantly cuts treatment time and makes performing procedures far less physically demanding. The system is compact while offering all of equipment and accessories we need, saving us space without sacrificing convenience.”

Dr. Alex Levenberg, Plastic Surgeon
Tel-Aviv Sourasky Medical Center

Voor & Na

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
LipoLife 1470nm

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
"Saggy arms" - LipoLife 1470nm

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
Pseudogynaecomastia treated with LipoLife 1470nm

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
Neck & Jaw treatment with LipoLife 1470nm

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
Neck treatment with LipoLife 1470nm

One week after Mechanical Liposuction Vs. LipoLife
Courtesy of Alma Lasers clinical department

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
Belly treatment with LipoLife 1470nm

Courtesy of Dr. med. Michael Radenhausen, Germany
LipoLife 1470nm

Alma Lasers
X