Alma DUO

Alma DUO

Alma DUO

Een snelle en eenvoudige oplossing voor hem en haar

Een geavanceerde, effectieve oplossing die gebruik maakt van de gouden standaard op het gebied van shockwave-technologie: gerichte extracorporale shockwave-therapie met lage intensiteit. Alma Duo bevordert de bloedstroom naar de geslachtsorganen en herstelt de natuurlijke vasculaire functie en verbetert de seksuele ervaring van zowel mannen als vrouwen.

 

Alma Duo staat altijd paraat

Met voorgeschreven ED-medicijnen is er een wachttijd van 30-60 minuten tussen het innemen van een dosis en het voelen van de effecten. Een vacuümpomp kan een erectie opwekken, maar patiënten kunnen nadien er een beurs gevoel aan overhouden. Bovendien kan het ook als ongemakkelijk worden ervaren. Met Alma Duo kunnen patiënten erop vertrouwen dat ze kunnen presteren als en wanneer de gelegenheid zich voordoet.

 

Een niet-invasief alternatief

Er bestaat de mogelijkheid voor de patiënt om zichzelf vlak voor de seks te injecteren met een vaatverwijdingsmedicijn. Dit kan een effectieve methode zijn, maar het vergt wat ervaring en voelt niet altijd even comfortabel. Alma Duo is niet-invasief, er komen geen naalden aan te pas en het doet geen pijn.

 

Snelle behandeling, geen bijwerkingen en langdurige resultaten

Met 6 behandelingen van 15 minuten in een tijdsbestek van 3 weken bereikt je het gewenste resultaat. En dit zonder hersteltijd en zonder bijwerkingen (in tegenstelling tot ED-medicatie). Ervaring leert dat de meeste patiënten minstens een jaar genieten van de voordelen die deze behandeling biedt.

Gouden standaard technologie

 

 

Geavanceerde akoestische technologie genereert schokgolven met een lage intensiteit (LI-ESWT) die diep in de huid doordringen en mechanische spanning opwekken. Dit activeert de wondgenezingsfunctie van het lichaam en stimuleert uiteindelijk de neovascularisatie in het gewenste gebied. Het resultaat is een betere doorbloeding.

Indicaties

Erectieproblemen

Orgasmeproblemen

Dr. Carolyne Delucia – Gynaecoloog, USA

Dr. Carolyne Delucia – Gynaecoloog, USA

Wat zeggen experts over Alma Duo

“Since I began treating woman with Alma Duo to help improve their enjoyment of seks, I have seen amazing results. There has never been such a safe and effective way to enhance a woman’s sexual pleasure. I wish more woman knew about it. Because in today’s world you can have it all and that includes in the bedroom”.

Klinische bronnen

Effects of Low-Intensity Extracorporeal Shockwave Therapy on Erectile Dysfunction: A Systematic Review and Meta-Analysis
Raul I Clavijo
The Journal of Sexual Medicine
2017

 

Lees verder

Meta-analysis of randomized controlled trials that assess the efficacy of lowintensity shockwave therapy for the treatment of erectile dysfunction
Jeffrey D. Campbell
Therapeutic Advances in Urology
2019

 

Lees verder

Clinical studies on low intensity extracorporeal shockwave therapy for erectile dysfunction: a systematic review and meta-analysis of randomised controlled trials
Ioannis Sokolakis
International Journal of Impotence Research, 2019

 

Lees verder

Wil je meer weten over Alma Duo en wat het voor jouw praktijk kan betekenen?

 

Download brochure

Alma Lasers
X