Bedrijfsinformatie

Wie zijn wij

Samen sterk in de zorg voor de patiënt

De medewerkers van BlooMEDical Benelux BV, partner van Arseus Medical Group, zetten zich elke dag opnieuw in om concreet vorm te geven aan een sterk engagement: “Driving superior care”. Een inspirerende missie om samen met de zorgverleners mee te bouwen aan een betere zorgomgeving.

Want het welzijn van de patiënt en de bevolking staan voor hen centraal. Zij streven voortdurend naar oplossingen die voor beide partijen een meerwaarde betekenen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een lange termijnsamenwerking.

ONZE WAARDEN

Betrokken
De relatie met onze klanten staat centraal. Hun visie is ons startpunt. Samen ontwikkelen we efficiënte oplossingen die nuttig zijn voor de patiënt. Onze klanten helpen om hun activiteiten te optimaliseren, dat maakt ons trots.

Bewust
Elke dag bouwen we aan een duurzame vertrouwensrelatie met onze collega’s, partners en klanten. Door onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zorgen we voor een meer duurzame samenleving. Want gezondheid en milieu hebben hetzelfde perspectief: onze toekomst.

Betrouwbaar
Transparant, eerlijk en loyaal. Voor ons is een woord een woord. Onze communicatie verloopt open en integer. Nakomen van afspraken is vanzelfsprekend. Zowel met collega’s, partners als klanten.

Benieuwd
Een wereld die volop verandert vraagt flexibiliteit. Anders durven denken én doen. Continu bijblijven, proactief reageren met innovatieve oplossingen en die meteen toepassen. Want morgen begint vandaag.

Bevlogen
Mensen en hun gezondheid in alle fasen van het leven, dat inspireert en motiveert ons. Het algemeen patiëntenwelzijn drijft ons. Onze job is een passie. Zorgen voor een betere en performantere gezondheidszorg, deze ambitie delen we met de zorgverstrekkers.

ISO GECERTIFICEERDISO-13485
Wij zijn verheugd te kunnen melden dat BlooMEDical Benelux BV sinds februari 2021 ISO13485:2016 gecertificeerd is.

BlooMEDical Benelux BV maakt deel uit van de Arseus Medical Group
Arseus Medical Group, topspeler én referentie in België, is gespecialiseerd in de distributie van medische en paramedische producten en hulpmiddelen die voldoen aan alle noden van de gezondheidszorg. De activiteiten van de groep zijn gestructureerd rond expertisedomeinen die de beste merken ter wereld voorstellen.

6 Expertisedomeinen

  • Medical
  • Hospital
  • Ophthalmo (Van Hopplynus Ophtalm)
  • Elderly
  • Ortho (eXmedical)
  • Esthetische producten (BlooMEDical)

BlooMEDical bestaat uit de onderstaande personen. U kunt contact met hen opnemen met behulp van ons contactformulier of bellen met 076 524 53 53.

Fernon Wibier

Algemeen Directeur

Jeroen Marks

Business Unit Manager Aesthetics

Fiona Overbeek

Accountmanager Laser Divisie & Klinisch Specialist
Fiona Overbeek

Liesbeth Van Lint

Accountmanager Laser Divisie België

Vivianne Schrauwen

Customer Service Aesthetics
Vivianne Schrauwen

Marion Wansink

Klinisch Specialist – Huidtherapeut Laser Divisie

Ester Hus

Klinisch Specialist – Huidtherapeut Laser Divisie

Maud Kas

Office & MarCom Manager

Mandy van der Linden

Accountmanager Laser Divisie Nederland

Anouk de Groot

Accountmanager Laser Divisie

Angela Vujcic

Commercieel Medewerker Binnendienst
Alma Lasers
X