OPUS

OPUS

Alma OPUS

Geavanceerde huidvernieuwing

OPUS is het ultieme niet-invasieve RF-platform voor huidvernieuwing en gezichtsverstrakking. Met fractionele RF-technologie en de unieke Opus Plasma-applicator pakt het een verscheidenheid aan textuur- en huidkwaliteitsproblemen aan, van eenvoudig tot complex, zodat u kunt genieten van meer flexibiliteit en gemak bij het behandelen van talloze indicaties, met minimale hersteltijd en geweldige resultaten.

 

Behandelmogelijkheden met OPUS

• Huidvernieuwing
• Huidverstrakking
• Verbetering contouren van het gezicht
• Verbetering littekens
• Vermindering van striae


Accepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken

Op maat gemaakt

De Opus heeft vier beschikbare applicators, waarvan er één – de Opus Plasma – vier typen tips heeft, en een gepatenteerde Phase-shifter technologie die verwarming van het weefsel op variabele dieptes mogelijk maakt. Dit zorgt voor flexibiliteit en precisie, zodat medisch professionals behandelingen kunnen aanpassen op basis van het gebied en de indicatie. Diepe en oppervlakkige behandelingen kunnen ook worden gecombineerd om het meest optimale resultaat te behalen.

 

Veilig en wel

Opus is één enkele oplossing die veilig en effectief is voor alle huidtypes – ook voor de gevoelige delen van het gezicht, de hals, het decolleté en de huid die door veroudering dunner is geworden.

Vooraanstaande technologie

De unieke gepatenteerde fractionele RF-technologie maakt een huidvernieuwingsbehandeling mogelijk door de huid zowel te ableren als te verwarmen, waarbij het aangetaste gebied wordt behandeld terwijl het omringende gezonde weefsel intact blijft en controle wordt geboden op basis van het gewenste ablatie-effect.

De unieke frequentie van 40,68 MHz van onze gepatenteerde AlmaWave-technologie maakt diepe, homogene verwarming mogelijk, gecreëerd door diëlektrische verwarming die de vorming van nieuw collageen stimuleert.

Applicators

OPUS Plasma

Opus Plasma
Een gecombineerde aanpak
Unieke fractionele RF-technologie ablateert en verwarmt de huid, terwijl RF-energie plasmavonkjes genereert die microkanaaltjes in de huid creëren, samen met dermale coagulatie.

 

UniLarge

UniLarge
Huidverstrakking
UniLarge maakt gebruik van Unipolaire RF-energie die de diepere huidlagen opwarmt en de vorming van nieuw collageen stimuleert. Met UniLarge kun je warmte inbrengen op verschillende dieptes waardoor het mogelijk is om verschillende huiddiktes en lichaamsgebieden te behandelen. Een infraroodthermometer zorgt voor controle op een aangename temperatuur.

 

UniFace

UniFace
Verstrakken en liften
Door Unipolar RF-technologie te combineren met een afneembare roterende massagering, levert UniFace diepe dermale verwarming terwijl het de bloedsomloop in de dermis verhoogt. De huid verstrakt hierdoor waarmee huidverslapping, rimpels en lijntjes in het gezicht verbeteren.

 

Coaxipolair

Coaxipolair
Volume, liften, verstrakken
Klinisch bewezen bipolaire RF-technologie zorgt voor een effectieve, oppervlakkige verwarming van de huid in dunne en botachtige gebieden, waardoor de synthese van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Een ingebouwde infraroodthermometer maakt real-time monitoring van de huidtemperatuur mogelijk.

 

OPUS is geschikt voor

Huidvernieuwing

 

Huidverjonging

 

Vermindering van rimpels en fijne lijntjes

 

Huidverstrakking

Verbetering van littekens

 

Verbeteren van gezichtscontouren

 

Verbetering van acnelittekens

 

Verminderen van huidverslapping

Huidvernieuwing

Maak de grove, ongelijkmatige huidtextuur, de vlekkerige huidskleur en het littekenweefsel glad en breng het in evenwicht.

Voor

Na
Courtesy of Dr. Andrea Ball, DMD | USA

Huidverstrakking

Bereik een aanzienlijke verbetering van leeftijdsgebonden huidonvolkomenheden, waaronder rimpels en fijne lijntjes.

Voor

Na
Courtesy of Dr. Jordan Hollsten, MD, FACS | USA

Wil je meer weten over OPUS en wat het voor jouw praktijk kan betekenen?

 

Neem contact met ons op

Dr. Jeffrey Hsu, MD, FAAD

Dr. Jeffrey Hsu, MD, FAAD

Wat zeggen experts over OPUS

“Ik kan geen enkele modaliteit bedenken die effectiever is dan een huidvernieuwende procedure, of die zulke fantastische resultaten oplevert. De Opus is bijzonder omdat het huidvernieuwing voor iedereen toegankelijk maakt: het is gemakkelijk, snel en veilig uit te voeren, zowel door mijzelf als door mijn personeel. Dus ook vanuit dat perspectief is het ideaal voor elke esthetische kliniek”.

Veel gestelde vragen


Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet met OPUS?
Zichtbaar resultaat in 1 behandeling. Optimaal resultaat in 2-3 behandelingen.

Hoe bekwaam moet de behandelaar zijn?
De behandeling vereist geen speciale vaardigheden of een lange trainingstijd. Behandelingen met Plasma zijn echter voorbehouden aan medisch professionals. Het apparaat is zeer intuïtief te bedienen.

Hoe lang duur een volledige gezichtsbehandeling?
Een complete gezichtsbehandeling met Opus duurt 10 tot 15 minuten.

Is er sprake van herstel na een gezichtsbehandeling met Opus Plasma?
Snellere resultaten met minder downtime dan ablatieve laser.

Kan ik de diepte en kracht van de RF-behandeling zelf bepalen?
Ja, dankzij de gepatenteerde Phase Shifter-technologie van Alma – Dieptecontrole. Met de dieptecontrole kan de gebruiker 4 verschillende diepten van het weefsel behandelen, van diepe dermis tot hypodermis.

Zijn er specifieke instructies voor en na de behandeling voor de patiënt?
Alle instructies staan ​​in de handleiding die bij het toestel wordt geleverd. Daarnaast staat het lokale team van Alma voor u klaar en biedt professionele ondersteuning.

Zijn er beperkingen aan de behandeling met OPUS?
Nee, de behandeling is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.

Welke indicaties kunnen met OPUS worden behandeld?
  • Huidvernieuwing
  • Huidverjonging
  • Striae
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Littekenbehandeling inclusief atrofische en hypertrofische littekens

Wat is het gepatenteerde Microplasma van Alma?
Gepatenteerde hoogfrequente energie (40,68 MHz). Stroom wordt vrijgegeven via pinnen met hoge spanning. Wanneer de energie zich dicht bij de huid bevindt, wordt plasma ontladen, wat resulteert in micro-ablatieve wondjes gecombineerd met een thermisch effect.

Wil je meer weten over OPUS en wat het voor jouw praktijk kan betekenen?

 

Download brochure

Alma Lasers
X