Soprano ICE Platinum

Soprano ICE Platinum
Let op! Namaak-Soprano’s in omloop.   LEES HIER MEER

Soprano-ice-platinum

SOPRANOice_platinum

Drievoudige kracht

SOPRANO ICE PLATINUM IS EEN GEÏNTEGREERDE OPLOSSING DIE DE VOORDELEN COMBINEERT VAN ALLE 3 DE GOLFLENGTEN. DIT LEVERT UITSTEKENDE RESULTATEN OP VERGELEKEN MET AFZONDERLIJKE ENKELVOUDIGE GOLFLENGTEN.

Alma Lasers wordt al 10 jaar lang regelmatig bekroond voor zijn succes. We zijn er trots op Soprano ICE Platinum te kunnen aanbieden, een speciaal platform voor 2016 met drievoudige diode-technologie. De Platinum-versie combineert 3 lasergolflengten in één innovatief handapparaat en kan dus doelgericht verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen in de haarfollikel behandelen. Dankzij de combinatie van deze absorptie- en penetratieniveaus, en ook door het grote dekkingsgebied van de behandeling, het comfort en het weinige onderhoud dat de diodelaser nodig heeft, biedt Soprano ICE Platinum de veiligste en meest veelzijdige behandeling voor ontharing die er momenteel is.
  • 3 gecombineerde golflengten bestrijken het optimale behandelingsspectrum
  • Nagenoeg pijnloos
  • Bewezen veiligheid
  • Alle huidtypen, zelfs gebruinde huid

banner-shr

 

 

DOWNLOAD-BTVIDEO-BT

Behandelingen

Soprano ICE Platinum
Het verwijderen van ongewenst haar is al eeuwenlang een wens van veel mensen. Daarbij wil men het liefst dat het haar zo lang mogelijk wegblijft. Dat bleek tot voor kort lastig. De SHR-ontharingsmethode van Alma gebruikt baanbrekende technologie om een eenvoudige, eenmalige oplossing te bieden voor werkelijk effectieve haarverwijdering. De unieke, geleidelijke verhittingsmethode schakelt de haarfollikels op effectieve wijze uit, maar voorkomt schade aan de omringende huid. Door de vegende In-motion™-toedieningstechniek blijft de laser in beweging en worden alle gebieden bereikt.

Technologie

DRIEVOUDIGE DIODE-TECHNOLOGIE:

Soprano ICE Platinum biedt de synergetische voordelen van
de 3 meest effectieve golflengten voor ontharing, die zich elk op verschillende structuren binnen de haarfollikel richten. Deze 3 anatomische doelen zijn de haarbalg, haarbulbus en de papil.

 

BRAND-model

ALEX 755NM GOLFLENGTE

Voor het breedste scala aan haartypen en haarkleuren.
De Alexandrite-golflengte biedt krachtigere energieabsorptie door de melaninechromofoor,
zodat deze golflengte ideaal is voor het breedste scala aan haartypen en -kleuren, vooral dun en licht haar. Met een oppervlakkigere penetratie richt de 755 nm-golflengte zich op de haarbalg in de haarfollikel, en is daarmee speciaal effectief voor oppervlakkig groeiend haar, zoals in de wenkbrauwen en op de bovenlip.

SPEED 810NM GOLFLENGTE:

Gehalveerde behandelingsduur.
De 810 nm-golflengte is de traditionele golflengte bij laserontharing en biedt diepe penetratie van de haarfollikel met een hoog gemiddeld vermogen, een hoge herhalingsfrequentie en een groot behandelgebied van 2 cm voor een snelle behandeling. De 810 nm heeft een gemiddeld melanine-absorptieniveau zodat het veilig is voor donkere huidtypen. De mogelijkheden voor diepe penetratie werken in op de haarbalg en haarbulbus, terwijl de gemiddelde dieptepenetratie ideaal is voor behandeling van de armen, benen, wangen en baardgroei.

YAG 1064NM GOLFLENGTE:

Speciaal geschikt voor donkere huidtypen.
De YAG 1064-golflengte wordt gekenmerkt door lagere absorptie door melanine zodat het een geschikte oplossing is voor donkere huidtypen. Tegelijkertijd biedt de 1064 nm de diepste penetratie van de haarfollikel, zodat ook de bulbus en papil worden behandeld, alsook diep groeiend haar op plaatsen zoals de hoofdhuid, oksels en genitale delen. Met een hogere waterabsorptie die een hogere temperatuur tot gevolg heeft, verhoogt het gebruik van de 1064 nm-golflengte het thermische profiel van de gehele laserbehandeling voor de meest effectieve ontharing.

Accessories

 

Gezichtstip:

Voor moeilijk bereikbare delen.
Met de unieke Gezichtstip kunt u ook moeilijk bereikbare delen behandelen, zoals de oren, neusgaten en het gebied tussen de wenkbrauwen.

Specificaties: Diode, 810 nm, behandelgebied 6 mm

Speed Gel - for a quicker and safer laser hair removal treamtnet

Alma Speed Gel:

Zelfde behandeling, twee keer zo snel

een plaatselijk aan te brengen formule maximaliseert de effectiviteit van ontharingstechnologie met laser en licht. Door middel van nanotechnologie verbinden de moleculen in de gel zich met de melaninechromofoor, waardoor de energieabsorptie binnen de haarfollikel aanzienlijk wordt verhoogd. Deze verhoogde absorptie versnelt het behandelproces zodat u dezelfde resultaten kunt behalen in de helft van de tijd, en daarbij ook nog minder energie verbruikt per behandelsessie.

Luister naar de Experts

Testimonial1

Voor & Na

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

4 Treatments
6 weeks after

Soprano ICE Platinum

Courtesy of Alma Lasers Clinical Deprtment

4 Treatments
6 weeks after treatment

Courtesy of Alma Lasers Clinical Deprtment

4 Treatments
6 weeks after treatment

Soprano ICE Platinum

Courtesy of Alma Lasers Clinical Deprtment

4 Treatments
6 weeks after treatment

Alma Lasers
X