Behandelingen

Met meer dan 100 behandelingsoplossingen biedt Alma Lasers een volledig spectrum van technologieën en behandelmethoden die een breed scala van esthetische behoeften dekken. Elke behandelmethode heeft een uitstekende reputatie op het gebied van veiligheid, bewezen in uitgebreide klinische studies. Met Alma Lasers-systemen kunnen behandelaars de esthetische problemen van alle populaties en leeftijden aanpakken met uitstekende klinische resultaten.

A
Acne
Geschikt voor alle huidtypen, heeft geen bijwerkingen en het resultaat is een blijvend gavere en gladdere huid.
A
Acnelittekens
De oplossingen voor verwijdering van littekens van Alma kunnen vele verschillende typen littekens behandelen met een hele reeks geavanceerde technologieën.
B
Body Contouring
De bodycontouringsbehandelingen van Alma maken gebruik van de kracht van gecombineerde technologieën voor de behandeling van een groot aantal huidaandoeningen.
C
Cellulite
Alma Accent gebruikt een combinatie van RF-energie en mechanische massage om de stofwisseling van vetweefsel te bevorderen
G
Gezichtscontouring
Accent Prime™ werkt op een netwerk van collageenvezels en heractiveert deze zodat de huid weer haar elasticiteit en vorm herwint
H
Huidpeeling
De behandelingen van Alma ter verbetering van de teint en structuur van de huid maken gebruik van licht- en lasertechnologie om de huid gladder te maken en weer in balans te brengen
H
Huidvernieuwing
Alma's aanbod van behandelingen voor huidvernieuwing revitaliseren oudere huid, brengen de natuurlijke schoonheid van uw patiënten tot uiting en geven de huid een gladder, jonger en gezonder aanzien.
H
Hydradermabrasie
A revolutionary medical grade resurfacing technology which clears out pores and hydrates skin.
H
Hyperhidrose
Meer dan 200 miljoen mensen over de hele wereld lijden aan een vorm van overmatig transpireren, hyperhidrose genoemd
K
Kleine gebieden
De vettransplantatie-ingreep van Alma is snel en eenvoudig en zorgt voor herstel of opbouw van het weefselvolume zonder dat u toxische of kunstmatige fillers hoeft te gebruiken.
O
Ontharing
De veilige ontharingsoplossingen van Alma behalen optimale resultaten op alle lichaamsdelen.
P
Pigmentvlekken
De licht- en laserbehandelingen van Alma verwijderen vlekjes en pigmentatie met behandelingen...
P
Psoriasis
De lichtgebaseerde behandelingen van Alma bieden psoriasispatiënten een alternatieve oplossing zonder farmaceutische middelen
S
Schimmelnagels
Alma Lasers biedt nieuwe mogelijkheden voor genezing met een selectie van klinisch bewezen laser- en lichtbehandelingen.
S
Striae
De radiofrequentie- en laserbehandelingen van Alma verbeteren de kleur en de huidstructuur die gepaard gaan met striae (zwangerschapsstriemen), zonder pijn of hersteltijd
T
Tatoeageverwijdering
Ongewenste donkere en meerkleurige tattoos kunnen veilig en effectief worden verwijderd met de behandelingen voor tattooverwijdering die Alma biedt.
T
Transepidermale afgifte
Oppervlakkige laesies en pigmentveranderingen worden snel en voorzichtig verwijderd door middel van precieze, koude ablatie van zacht weefsel
V
Vaatafwijkingen
De vaatbehandelingen van Alma bieden een effectieve oplossing die deze bloedvaten afsluit zodat ze niet meer of minder duidelijk te zien zijn.
V
Vitiligo
Door optimaal gebruik te maken van UVB-technologie kan Alma een zeer effectieve behandelingsoptie aanbieden met gunstige resultaten voor de meeste patiënten.
E
ENT
LiteScan is de meest geavanceerde laserscanner op de markt en biedt fractionele ablatie zonder schroeien in meerdere grootten en scanpatronen
H
Huidversteviging
De behandelingen van Alma ter verbetering van de teint en structuur van de huid maken gebruik van licht- en lasertechnologie voor huidherstel. Zo wordt de huid gladder en komt zij beter in evenwicht.
L
Liposuctie
De liposuctiebehandeling van Alma biedt geavanceerde tumescente liposuctietechnieken.
P
Postmenopauzale atrofische vaginitis
FemiLift revitaliseert de vaginawand, maakt deze weer dikker en herstelt de natuurlijke vochtbalans.
R
Revalidatie na de bevalling
FemiLift rehabiliteert het gehele vaginale gebied na de bevalling
S
Spataderen
Spataderen en teleangiëctasieën zijn bloedvaten die zich verdikken en zichtbaar worden vanwege verzwakte kleppen, waardoor het bloed zich verzamelt in plaats van naar het hart stroomt
S
Strakker maken van de vagina
Na verloop van tijd, vooral na een bevalling, kan het vaginale weefsel wat uitgerekt zijn en niet meer strak aanvoelen.
S
Stressincontinentie
Stress Urinary Incontinence (SUI) is an extremely common and distressing condition that affects a high percentage of women.
V
Vaginale droogheid en terugkerende infecties
FemiLift bevordert de lokale respons van het immuunsysteem en helpt chronische vaginale infecties tegen te gaan.
V
Vettransplantatie
De vettransplantatie-ingreep van Alma is snel en eenvoudig en zorgt voor herstel of opbouw van het weefselvolume zonder dat u toxische of kunstmatige fillers hoeft te gebruiken.
Alma Lasers
X