Harmony XL PRO

Harmony XL PRO

Accepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken
Harmony XL PRO is een krachtig en veelzijdig platform voor behandeling van uiteenlopende esthetische indicaties. Al meer dan 65 indicaties zijn door de FDA goedgekeurd. Dit multifunctioneel platform biedt een volledig spectrum aan technologieën, handstukken, tips en protocollen om de best mogelijke resultaten te bereiken. Harmony XL Pro maakt het mogelijk om verschillende behandelmethoden te combineren in één systeem. Dit geeft een behandelaar de mogelijkheid om beoogde resultaten bij patiënten tot een nog hoger niveau te tillen.
  • Multifunctioneel platform
  • Uit te breiden met diverse handstukken
  • Meer dan 65 indicaties goedgekeurd door de FDA
  • Combineren van technologieën voor nog betere resultaten
 DOWNLOAD-BT INFO-BT VIDEO-BT

Harmony XL Pro logo

Behandelingen

Holistisch en persoonlijk betekent betere resultaten
Alma Harmony biedt een range aan geavanceerde applicaties die het mogelijk maken om zeer effectieve, betrouwbare en veilige behandelingen uit te voeren voor uiteenlopende en soms lastige huidaandoeningen. Elke technologie en behandelmethode zijn in klinische studies uitgebreidt onderzocht en veilig bevonden. Behandelaars kunnen elk lichaamsdeel en ieder huidtype behandelen en hiermee vele esthetische of cosmetische aandoeningen verbeteren of zelfs doen verdwijnen.

spectrum-text

Technologie

Harmony XL Pro is de opvolger van het all-inclusieve Harmony XL platform. Het Harmony XL Pro platform biedt nieuwe technologieën, handstukken en behandelmogelijkheden, waarmee een zeer breed scala aan indicaties behandeld kunnen worden.
Harmony XL Pro biedt bijna 20 verschillende laser, licht en ultrasound technologieën aan waarmee meer dan 65, door de FDA goedgekeurde, medische/esthetisch indicaties behandeld kunnen worden. Nieuwe innovaties behelsen onder andere technieken waarbij de behandelaar de mate van huidpenetratie nauwkeurig kan bepalen. Behandelen op de juiste diepte is belangrijk voor enerzijds het veilig behandelen van een specifiek huidtype en anderzijds het bereiken van het gewenste resultaat van de desbetreffende indicatie. De nieuwe technieken zijn terug te vinden in het vernieuwde Q-switched laserhandstuk wat ingezet wordt voor huidvernieuwing en tatoeageverwijdering. Dit handstuk heeft nu ook een speciale tip waarmee de donkere huidtypes veilig behandeld kunnen worden.  Tevens is het ClearSkin handstuk, voorzien van vacuümtechnologie, verbeterd en nu nog krachtiger. Behandeling van acne is nog nooit zo succesvol geweest.
Kortom, het Harmony XL Pro platform is het meest uitgebreide, multi-technologie behandelsysteem wat momenteel verkrijgbaar is in de markt.
Nieuw!

ClearSkin PRO

ClearSkin PRO
Indicatie: Huidvernieuwing, acne, acnelittekens en goedaardige laesies
ClearSkin PRO combineert een niet-ablatieve laser met gelijktijdige koeltechnologie,waarmee de ontwikkeling van nieuw huidweefsel gestimuleerd wordt terwijl de veiligheid gewaarborgt blijft. Met twee keer zoveel kracht als het vorige handstuk, levert het ClearSkin Pro handstuk tot wel 3000 mJ (61.2 mJ/Pixel) niet-ablatieve energie per puls.
De niet-ablatieve Er:Glass 1540 nm laser dringt diep door in de huid, waarbij thermische schade wordt toegebracht aan het omliggende weefsel. Het genezingsproces rondom de gecoaguleerde kolommetjes wordt hierdoor in gang gezet, terwijl het epidermis in takt blijft. Het resultaat is nieuw dermaalweefsel en een zichtbaar jongere huid.

Accepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken

Dye-VL PRO

Dye-VL PRO
Indicaties: Vasculaire en gepigmenteerde laesies
Het smalbandige spectrum is optimaal voor het absorberen van hemoglobine, waardoor vasculaire laesies succesvol worden behandeld. Hoge absorbtie van melanine maakt dat deze golflengte ook geschikt is voor het verwijderen van pigmentvlekjes. Het nieuwe, verbeterde en gekoelde Dye-VL PRO handstuk is zeer krachtig en effectief. Door de 1 cm2 spot size, hoge piek power en intense koeling levert deze applicator zeer goede klinische resultaten.
Alma’s portfolio van de meest gebruikte handstukken

ClearLift


ClearLift
Indicaties: Huidvernieuwing, inclusief huidverslapping en rimpels, goedaardige gepigmenteerde laesies en tatoeageverwijdering.
Het veelvuldig in de prijzen gevallen ClearLift handstuk is de meest veelzijdige Q-Switched Nd:YAG behandelmethode die vandaag de dag beschikbaar is.
ClearLift levert in een nanoseconde intense pulsen aan het te behandelen gebied wat resulteert in een foto-akoestisch effect.
Deze mechanische Q-switch actie is zeer effectief voor het verwijderen van tatoeages en hyperpigmentatie. De dermale wondjes, die gecontroleerd worden aangebracht met de pixel tip, bieden de ideale oplossing voor de behandeling van huidveroudering van het gezicht, de hals en het decollté.

ClearSkin

ClearSkin
Indicaties: Acne, acnelittekens en goedaardige laesies 
ClearSkin is de eerste technologie die een niet-ablatieve laser combineert met contactkoeling en vacuümtechnologie, waarmee acne vulgaris veilig en effectief behandeld wordt. De niet-ablatieve Er:Glass 1540 nm laser dringt diep door in de huid, waarbij thermische schade wordt toegebracht aan de talgklieren. Dit resulteert in het vernietigen van P. acne bacteriën en reductie van de talgproductie. Het epidermis blijft tijdens dit hele proces in takt.

Pixel Er:YAG 2940
Indicaties: Huidvernieuwing en littekens

Het Pixel Er:YAG handstuk is een zeer effectieve fractionele ablatieve laser met een golflengte van 2940 nm. Deze applicator verbetert aanzienlijk de teint, huidstructuur en elasticiteit, vermindert oppervlakkige pigmentatie en verkleint poriën. Met deze behandelmethode wordt de herstelperiode van de huid verkort en de huidvernieuwing versnelt.

LP NdYAG 1064nm

LP Nd:YAG 1064nm
Indicaties: Vasculaire laesies, beenvaatjes, ontharing en Pseudofolliculitis Barbae

De 1064 nm golflengte dringt dieper door in de huid. Samen met de langere pulsduur is het mogelijk dieper liggende laesies snel en krachtig te behandelen. Dit is iets wat met andere, kortere golflengten niet kan. Het handstuk heeft een uniek open vizier met een laserpointer die het mogelijk maakt onderliggende bloedvaten zichtbaar te maken. Gelijktijdige contactkoeling, welke is geïntegreerd in de tip, koelt de huid tijdens de behandeling om het risico van bijwerkingen te beperken en de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken voor de patiënt.

SPEED AFT

SPEED AFT
Indicaties: Ontharing
De Super Hair Removal (SHR) methode van Alma werkt door het geleidelijk opwarmen van de dermis tot een temperatuur die de haarfollikel uitschakeld waarna teruggroei van het haartje wordt voorkomen. Het omliggende weefsel wordt hierbij niet beschadigd. Door continu het handstuk te bewegen, de In-Motion™ techniek genoemd, wordt het huidoppervlak gelijkmatig behandeld.  Dit levert aanzienlijk betere en egale resultaten.

NIR Face

NIR Face & Body
Indicaties: Huidverstrakking
De NIR module maakt gebruik van een krachtige golflengte uit het nabij-infrarode lichtspectrum en verwarmt hiermee veilig maar effectief de dermis. Door de dermale verhitting zal de huid een mooie jeugdige gloed krijgen. De behandeling is geheel pijnloos en voelt prettig aan. Door het thermisch verwarmen van de dermis wordt de aanmaak van collageenvezels en fibroblasten gestimuleerd met huidverstrakking en een mooie “glow” als resultaat.

65+ FDA-goedgekeurde indicaties

 

Acne vulgaris
Actinic chelitis
Atrophic acne scars
Angiomas and spider angiomas
Atopic dermatitis
Back acne
Becker’s nevi
Café-au-lait macules
Cavernous hemangiomas
Cherry hemangiomas
Chloasma
Cutaneous lesions
Debulking benign tumors
Debulking cysts
Deep and superficial telangiectasias
Dyschromia
Elevating and/or maintaining tissue temperature
Ephelides (freckles)
Epidermal nevi
Erythema of rosacea
Facial, truncal and leg telangiectasias
Fine lines and wrinkles
Hair removal on all skin types, including tanned skin
Hemangiomas

Hyperpigmentation
Increased blood flow, relaxationof
muscle and relief of pain

Keloids
Keratoses
Leg veins
Lentigines (senile and solar)
Lentigos
Leukoderma, including vitiligo
Melasma
Nevi
Nevus of Ota
Nevus spilus
Onychomycosis
Perioral wrinkles
Periorbital wrinkles
Permanent hair reduction
Pigmented lesions
Poikiloderma of Civatte
Plaques
Pseudofolliculitis barbae
Psoriasis treatment
Port wine stains
Reduction in red pigmentation in hypertrophic and keloid scars

Reticular veins
Rosacea
Scars
Seborrheic dermatitis
Seborrheic keratoses
Skin resurfacing
Skin tags
Solar lentigos
Spider hemangiomas
Spider nevi
Spider veins
Striae
Superficial skin lesions
Surgical incision/excision, vaporization,
ablation and coagulation of soft tissue
Tattoo removal: black, blue, green
Tattoo removal: light blue, yellow, red
Telangiectasias
Vascular lesions
Venous lake
Venous malformation
Verrucae
Warts

Harmony XL Pro logo

 

Harmony XL PRO is een krachtig en veelzijdig platform voor behandeling van uiteenlopende esthetische indicaties. Al meer dan 65 indicaties zijn door de FDA goedgekeurd. Dit multifunctioneel platform biedt een volledig spectrum aan technologieën, handstukken, tips en protocollen om de best mogelijke resultaten te bereiken. Harmony XL Pro maakt het mogelijk om verschillende behandelmethoden te combineren in één systeem. Dit geeft een behandelaar de mogelijkheid om beoogde resultaten bij patiënten tot een nog hoger niveau te tillen.
  • Multifunctioneel platform
  • Uit te breiden met diverse handstukken
  • Meer dan 65 indicaties goedgekeurd door de FDA
  • Combineren van technologieën voor nog betere resultaten
 DOWNLOAD-BT VIDEO-BT

Luister naar de experts

Dr.Lehavit Akerman

“Alma Zero has shown to be a superior approach for the treatment of axillary hyperhidrosis, without the pain or side effects associated with standard treatments. Iodine tests showed a significant reduction in the production of sweat, lasting for several months following the final treatment session. Alma Zero has dramatically improved the quality of life of my patients”.

Dr.-Moshe-Lapidot-b

“Treating patients with acne vulgaris using the unique Er:Glass 1540 laser supported with vacuum and cooling, proved to be effective- showing significant improvement with no side effects.”

Prof. Moshe Lapidoth,
Dermatologist Head of the Laser Unit, Dermatology Dep., Rabin Medical Center
Petach Tikva , Israel

Dr.-Gold-b-(1)-b

“Alma, as the first fractional Q-Switched laser, is highly effective for treating various degrees and depths of pigmented lesions resulting in lighter and unblemished skin.”

Michael H. Gold, M.D., Medical Director,
Gold Skin Care Center,
Nashville TN, USA

paaschu02-b

“The ClearLift Q-Switched fractional laser is a very promising modality that enables non-ablative collagen injury and remodeling underneath a mostly intact epidermis.”

Prof. Uwe Paasch,
Division of Lasers and Aesthetics, University of Leipzig,
Germany

Voor & Na

Courtesy of: Dr. Kaliterna Dinko, Croatia

ClearLift, Skin Remodeling

Courtesy of: Dr. Bruce Katz, Juva Skin & Laser Center, New York

ClearLift, Skin Remodeling

Courtesy of: Dr. Joseph Lepselter, Alma Clinical Department

ClearLift, Skin Remodeling

Courtesy of Rafael Nunes, MD, USA

Tone & Texture, NIR (near infrared spectrum)

Courtesy of Rafael Nunes, MD, USA

Tone & Texture, NIR (near infrared spectrum)

Courtesy of Prof. Moshe Lapidot & Dr. Yael Politi

ClearSkin, Acne treatment

Courtesy of Guilherme Olsen de Almeida, M.D., Hospital Sirio-Libanes, São Paulo, Brazil

ClearSkin, Acne treatment

Courtesy of Alma Clinical Department

Hair Removal, The new speed AFT

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Hair Removal, The new speed AFT

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Hair Removal, The new speed AFT

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Hair Removal, The new speed AFT

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Hair Removal, The new speed AFT

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Hair Removal, The new speed AFT

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Hair Removal, The new speed AFT

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Hair Removal, The new speed AFT

Courtesy of Fernando Stengel, M.D., Dermatologist, Buenos Aires, Argentina

Courtesy of .....

Courtesy of Fernanado Stengel, M.D., Dermatologist, Buenos Aires, Argentina

Courtesy of Dr. Politi, Israel
Zero hand piece, after 2 weeks (4 treatments)

Courtesy of Alma Lasers clinical department
Zero hand piece.

This is a raw html block.
Click the edit button to change this html.

Alma Lasers
X