Soprano ICE

Soprano ICE

soprano-logo

 De totaaloplossing voor ontharing

Het bekroonde Soprano-lasersysteem is de nieuwste versie van het ontharingssysteem dat door moderne ontharingsklinieken en toonaangevende artsen over de hele wereld wordt gebruikt.
Het Soprano ICE-platform vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in lasertechnologie en laserbehandelingsmethoden voor ontharing. Door meerdere lasergolflengten en -technologieën te verenigen kunt u met de Soprano ICE de grootste verscheidenheid aan patiënten en haartypen behandelen, snel en pijnloos en het hele jaar door.
  • Nagenoeg pijnloos
  • Bewezen veiligheid
  • Alle huidtypen
  • Gebruinde huid
  • Volledige dekking

banner-shr

 

DOWNLOAD-BTVIDEO-BT

Behandelingen

Soprano ICE Multi Package
Het verwijderen van ongewenst haar is al eeuwenlang een wens van veel mensen. Daarbij wil men het liefst dat het haar zo lang mogelijk wegblijft. Dat bleek tot voor kort lastig. De SHR-ontharingsmethode van Alma gebruikt baanbrekende technologie om een eenvoudige, eenmalige oplossing te bieden voor werkelijk effectieve haarverwijdering. De unieke, geleidelijke verhittingsmethode schakelt de haarfollikels op effectieve wijze uit, maar voorkomt schade aan de omringende huid. Door de vegende In-motion™-toedieningstechniek blijft de laser in beweging en worden alle gebieden bereikt.
Meer informatie over SHR

Technologie

Soprano ICE maakt gebruik van Alma’s unieke Alex™-technologie die de voordelen van hoge absorptie van de Alexandrite 755nm-golflengte combineert met de dekking, het comfort en het lage onderhoud van de diode-laser. De geavanceerde ICE™-technologie verkoelt de huid tijdens de behandeling en voorkomt oppervlakkige brandplekjes terwijl de hitte in de huid gehandhaafd blijft, op de plek waar de haarfollikels worden behandeld. Het resultaat is een hypermoderne ontharingsoplossing die superieure resultaten biedt aan alle huidtypen – ook donkere huid.
Alles bij elkaar biedt het Soprano ICE-platform het meest volledige en effectieve ontharingssysteem dat momenteel verkrijgbaar is.

Handapparaten

 

Diode Laser Alex:

Voor het breedste scala aan haartypen en haarkleuren.
Baanbrekende ontharingstechnologie waarbij gebruik gemaakt wordt van een solid-state-laser op basis van een Alexandrite-golflengte, zodat er nog betere energieabsorptie plaatsvindt door de melaninechromofoor.
De krachtige absorptie die mogelijk is met de Alex-golflengte in combinatie met de contactkoeling, de dekking van de behandeling, het comfort en het weinige onderhoud aan de solid-state-laser biedt een ideale oplossing voor een grote diversiteit aan haartypen en haarkleuren – vooral voor licht en dun haar.

Specificaties: Diode, 755 nm, behandelgebied 15×10 mm, tot 10 Hz

Speed™:

Gehalveerde behandelingsduur.
Voer meer behandelingssessies uit in minder tijd met een applicator met groter behandelgebied, zodat u grotere gebieden snel kunt behandelen terwijl u uw patiënten de snelste en effectiefste ontharing biedt die maar mogelijk is.

Specificaties: Diode, 810 nm, behandelgebied 20×10 mm, tot 10 Hz

Compact:

Veelzijdige behandelingsmethoden.
In plaats van de haarfollikel bloot te stellen aan een enkele energiepuls van hoge energie, wat letsel kan veroorzaken aan huid met een hoog melaninegehalte, verhit SHR de huid geleidelijk tot de vereiste thermische energie aan de haarfollikel wordt geleverd. Hierdoor is SHR de veiligste optie voor laserontharing, ook voor patiënten met een donkere huid.

Specificaties: Diode, 810 nm, behandelgebied 12×10 mm, tot 10 Hz

yag

Diode Laser YAG:

Speciaal geschikt voor donkere huidtypen.
De YAG gebruikt een diode-laser op basis van Nd: YAG-golflengte, zodat er een matige energieabsorptie plaatsvindt door de melaninechromofoor. Dit absorptieniveau, gecombineerd met de contactkoeling, dekking van de behandeling, het comfort en het lage onderhoud van de diode-laser, biedt een doelmatige oplossing voor donkere huidtypen.

Specificaties: Diode, 1064 nm, behandelgebied 12×10 mm, tot 10 Hz

Accessories

 

Gezichtstip:

Voor moeilijk bereikbare delen.
Met de unieke Gezichtstip kunt u ook moeilijk bereikbare delen behandelen, zoals de oren, neusgaten en het gebied tussen de wenkbrauwen.

Specificaties: Diode, 810 nm, behandelgebied 6 mm

Speed Gel - for a quicker and safer laser hair removal treamtnet

Alma Speed Gel:

Zelfde behandeling, twee keer zo snel
Een plaatselijk aan te brengen formule maximaliseert de effectiviteit van ontharingstechnologie met laser en licht. Door middel van nanotechnologie verbinden de moleculen in de gel zich met de melaninechromofoor, waardoor de energieabsorptie binnen de haarfollikel aanzienlijk wordt verhoogd. Deze verhoogde absorptie versnelt het behandelproces zodat u dezelfde resultaten kunt behalen in de helft van de tijd, en daarbij ook nog minder energie verbruikt per behandelsessie.

Luister naar de Experts

Chris.Zachary-b

“There is significantly less pain using Soprano SHR compared to the Duet.”
Christopher Zachary, MD,
Department Chair, University of California, Irvine, USA

Patrick-bowler-b

“Pain-free isn’t the only innovation, of course. Soprano also has the fastest coverage rate in the industry, with a huge 12×10 mm spot and up to 10 Hz repetition rate. Plus, with no consumables, Soprano is easy to operate and very cost-effective. Soprano painless hair removal has transformed the laser hair experience for men because let’s face it – men are not very good with pain! Treatment is also quick and results rapid and this is very appealing to male clients.”
Patrick Bowler, MS.BS,
Co-Found of the British Association of Cosmetic Doctors Court House Clinics, UK

fern_urdiales-b

“Soprano SHR has revolutionized medical photoepilation, contributing longer lasting and better results compared to conventional technologies. ‘IN-Motion’ treatment, applying low fluences at high repetition rates, enables us to provide customized photoepilation for each patient. Soprano works with all skin and hair types, all year round, with consistent, safe, reliable results. Today Soprano SHR is an essential tool for aesthetic practices, providing more patient advantages than any of its competitors.”

Fernando Urdiales, MD,
Director of Miramar Medical Institute
Malaga, Spain

Chris.Zachary-b

“Treatment with SHR is considerably less painful than with the Lightsheer.”
Christopher Zachary, MD,
Department Chair, University of Califonia, Irvine, USA

Dr.-Martin-Braun-b

“Treatment with SHR is considerably less painful than with the Lightsheer. Both diode lasers produced long-term hair reduction in excess of 90%… Rapid pulse, constant motion with the low fluence diode laser represents an advance in safety, efficiency and tolerability of laser hair removal treatment.”

Peer reviewed article by Dr. Martin Braun,
Vancouver Laser and Skin,
Vancouver, Canada

fern_urdiales-b

“SHR is virtually painless due to the excellent isolation of the thermal effects in the tissue surrounding the follicle. The use of low fluences and relatively short pulses with high repetition frequency, together with skin surface aircooling, result in a well-tolerated treatment by patients, particularly those with dark phototypes.”

White Paper by Dr. Fernando Urdiales,
Miramar Instituto Medico,
Málaga, Spain

Dr.-Tania-Meneghel-b

“The use of SHR in patients with dark skin types may substantially reduce pain or discomfort and minimize severity of blistering, scabbing, crusting and hyper/hyperpigmentation. In addition, little to no prolonged epidermal effects such as redness and inflammation of epidermis, and no downtime before (no topical anesthesia) or after treatment makes the SHR more comfortable and safer than traditional laser systems.”

White Paper by Dr. Tania Meneghel,
Renaissance Clinic,
São Paulo, Brazil

Voor & Na

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Video call

Laten we videobellen!

 

 

 

Alma Lasers
X