Body Contouring met Accentuate

Body Contouring met Accentuate

accent-prime-logo-on-site Accentuate

Bodycontouring en huidverstrakking kan nu ook hands-free

De vrijheid om meer te doen

Accentuate zijn hands-free, stationaire RF-handstukken ontwikkeld voor bodycontouring en huidverstrakking en exclusief verkrijgbaar op het Accent Prime platform. Accentuate maakt gebruik van de AlmaWave 40,68 MHz en vormt en verstrakt grote delen van het lichaam door RF-energie op een veilige en effectieve manier in de huid te brengen.  De Accentuate handstukken werken onafhankelijk van elkaar en voorzien in de constante temperatuurbewaking van de patiënt . Dit biedt zowel de patiënt als de behandelaar meer vrijheid en controle.
download

Indicatiegebieden

BuikAbdomen

Buitenkant dijenAccentuate outer thighs

Binnenkant dijenskin tightening with Accentuate

BillenButtocks

Thermische visualisatie

Accentuate

Accentuate body contouring

Accentuate Thermal heating

Accentuate

ALM_115e1

US + RF gecombineerd protocol

Beste methoden voor de beste resultaten

Om optimale resultaten te verkrijgen bij huidverstrakking en bodycontouring, is het advies om zowel de UltraSpeed als de Accentuate handstukken te gebruiken. UltraSpeed maakt gebruik van een nieuw type ultrasone technologie, en is voorzien van een extra grote behandelkop zodat vetreductie op hoge snelheid uitgevoerd kan worden. Dit handstuk heeft een plaatvormige sonotrode die gelijktijdig longitudinale en transversale ultrasone golven uitzendt.

Accentuate

De US-energie wordt gelijkmatig verdeeld in het behandelingsgebied, waardoor hardnekkige vetcellen effectief worden beschadigd. Na het gebruik van UltraSpeed vult Accentuate de behandeling aan door RF-energie in te brengen in het behandelingsgebied om vervolgens weefsels op verschillende diepten te verwarmen en een thermisch effect in de huid te bewerkstelligen. RF-energie accentueert contouren en verstevigt het behandelingsgebied door de huid strakker te maken, nadat de vetcellen al door UltraSpeed zijn beschadigd. Deze synergetische combinatie van technologieën en handstukken, die zowel vetvermindering als huidverstrakking aanpakken in een enkele behandelingssessie, biedt de ideale oplossing voor bodycontouring. Een behandelingsprotocol bestaande uit 20 minuten UltraSpeed-behandeling gevolgd door 40 minuten Accentuate, biedt zeer effectieve resultaten voor grote oppervlakken.

Voordelen

icon-1   Hands-free behandeling

icon-1   Gecombineerde technologieën voor verbeterde resultaten

icon-1   Veilig en Effectief

icon-1   Klinisch bewijs beschikbaar

icon-1   Geen hersteltijd, geen bijwerkingen

icon-1   Comfortabele, pijnloze behandeling

icon-1   Gelijkmatige behandeling van grote gebieden

icon-1    Verhoogde bedrijfsproductiviteit

sep-shadow-s

Ik ben van mening dat het combinatieprotocol van de UltraSpeed met de Accentuate , leidt tot de beste resultaten voor grote delen van het lichaam – inclusief de buik, dijen en billen. In slechts 1 uur profiteren mijn patiënten van mooiere contouren en een strakkere huid. De toegevoegde waarde van de Accentuate ligt naar mijn mening in de mogelijkheid om meerdere patiënten tegelijk te behandelen zonder persoonlijk aanwezig te hoeven zijn
tijdens de behandeling

Dr. Stefania Enginoli, Studio Medico, Milano

Courtesy of Alma's clinical department. After 5 treatments, -4cm at belly button

Courtesy of Alma's clinical department. After 2 treatments, -5cm at belly button

Related Products

Body Contouring met Accentuate can be found in the following platforms:
Video call

Laten we videobellen!

 

 

 

Alma Lasers
X