Soprano Titanium

Soprano Titanium
Let op! Namaak-Soprano’s in omloop.   LEES HIER MEER

Accepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken
Een baanbrekend nieuw ontharingsplatform dat ultieme functionaliteit combineert met ongeëvenaard comfort. Dankzij de royale tipgrootte van 4 cm2 en het geavanceerde koelsysteem verlopen behandelingen nu veel sneller en bovenal nagenoeg pijnloos – wat een belangrijke verbetering voor zowel patiënt als behandelaar betekent. Soprano Titanium benut de voordelen van drie gecombineerde golflengten, met een verbeterde patiëntbeleving en een zakelijke benadering, waardoor een unieke, resultaatgerichte nieuwe oplossing ontstaat in de wereld van professioneel ontharen.
  • Royale tipgrootte2 van 4 cm2 voor snelle behandeling
  • ICE PLUSTM continu koelsysteem
  • Twee aansluitingen
  • Klinisch bewezen 3D-technologie
  • Groot intuïtief, gebruiksvriendelijk scherm (15” Android) met vooraf ingestelde parameters.
  • Huidtint I-VI en gebruinde huid
  • Geen verbruiksartikelen

DOWNLOAD-BTINFO-BT
VIDEO-BTVIDEO-BT

SopranoTitanium-logo

Sterker, sneller, slimmer

ontharen

Soprano Titanium

Behandelingen

Met zijn exclusieve 3D-technologie combineert de Soprano Titanium de drie meest effectieve lasergolflengten in één handstuk, die zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen de haarfollikel richt. Dankzij het combineren van de absorptie- en penetratieniveaus van verschillende golflengten, de behandelingsdekking, het grotere comfort en de geringe onderhoudsbehoefte is de Soprano Titanium de veiligste en meest doeltreffende ontharingsbehandeling die op dit moment beschikbaar is.
tr-icon01Ontharing

Technologie

Trio logo

 

 

3D en 40% sneller

Dit exclusieve handstuk is een waardevolle aanwinst voor elke kliniek. Met zijn tipgrootte van maar liefst 4 cm2 en integratie van drie golflengten maakt hij een grotere behandelingsdekking in aanzienlijk minder tijd mogelijk, waardoor het proces sneller en veiliger wordt voor de patiënt. Met TRIO4CM2 wordt ontharen snel, efficiënt en gemakkelijk.

TRIO-Soprano Titanium


Accepteer marketing-cookies
om deze video te kunnen bekijken

DIODE LASER ALEX 755NM 

De kracht van diversiteit
Krachtige energieabsorptie in combinatie met continue koeling, behandelingsdekking, comfort en weinig onderhoud, waardoor behandeling van de meest uiteenlopende haartypes en -kleuren mogelijk is, vooral van licht gekleurd en dun haar.

SPEEDTM 810

Sneller werken
Meer behandelingen uitvoeren in minder tijd, dankzij de royale tipgrootte.
Grotere gebieden sneller behandelen, terwijl u de patiënten een veilige en zeer doeltreffende ontharingsprocedure kunt bieden.

DIODE LASER YAG 1064

Speciaal voor donkere huidtypes
De YAG 1064 maakt gebruik van een diodelaser op basis van een Nd: YAG-golflengte, waardoor een matige energieabsorptie plaatsvindt door de melaninechromofoor en hij optimaal geschikt is voor patiënten met een donker huidtype.

Trio

Drie-in-één

Met dit handstuk kunnen drie zeer effectieve golflengten in één keer worden toegediend.
Met zijn tipgrootte van 2 cm2 richt hij zich op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren in de haarfollikel, waardoor de behandeling nog doeltreffender wordt.

ICE Plus ICE Plus

Continue contactkoeling

ICE Plus™ is een geavanceerde technologie die de huid continu koelt en een gecontroleerd temperatuurbereik gedurende de hele behandeling mogelijk maakt. De koude saffieren tip van de ICE Plus™ beperkt de risico’s voor de epidermis tot een minimum terwijl de warmte van de huid wordt vastgehouden in de dermis, waar de haarzakjes behandeld worden. De constante temperatuurcontrole draagt bij aan de efficiëntie van de diode. Voor de patiënt betekent dit van begin tot eind een nagenoeg pijnloze, koele en comfortabele behandeling.

Accessoires

Gezichtstip:

Verbeterd bereik.
Hiermee kunt u ook moeilijk bereikbare delen behandelen, zoals de oren, neusgaten en het gebied tussen de wenkbrauwen.

Alma Lasers
X