Pixel CO2

Pixel CO2

soprano-logo

De kracht van precisie

De Alma Pixel CO is een laserplatform met hoog vermogen dat ongeëvenaarde precisie en innovatie biedt aan de medisch-esthetische praktijk. Het is een minimaal invasieve, zeer effectieve behandelingsoplossing voor een verscheidenheid aan cosmetische problemen met aanzienlijk minder risico’s en verbeterde klinische resultaten.
Pixel CO iedt verschillende niveaus van ablatie en thermische effecten, zodat ablatie plaatsvindt zonder verschroeien, en vaporisatie, incisie, excisie en coagulatie van weke delen mogelijk zijn. Met laagsgewijze ablatie en variabele dieptepenetratie biedt het systeem een hoge precisie en controle waardoor de effectiviteit van de behandeling wordt gemaximaliseerd en weefselbeschadiging wordt geminimaliseerd. Door CO2-laserbehandeling te combineren met transepidermale afgifte van actieve topische bestanddelen door middel van de IMPACT™-module van Alma kunnen de behandelingsresultaten nog verder verbeterd worden.
Voordelen:
Resultaten– met hoge precisie en controle van de behandeling
Veiligheid– met verminderd risico op bijwerkingen
Snelheid– met een korte behandelingsduur
• Korter herstel dan bij traditionele CO applicators
Veelzijdigheid– met een ruime keuze uit verschillende handapparaten en behandelingsinstellingen

DOWNLOAD-BT VIDEO-BT

Behandelingen

Pixel CO biedt een complete, minimaal invasieve oplossing voor:

Technology

The Pixel CO systeem biedt geavanceerde geautomatiseerde CO precisielasertechnologie voor een heel scala aan toepassingen voor huidpeelings. Met lichtenergie die wordt uitgestraald door een kooldioxidelaser penetreert de Pixel CO laser de huid tot diep in de dermis door thermische microkanaaltjes met een doorsnede van 10,6 µm. Dit veroorzaakt doelgerichte ablatieve en thermische effecten terwijl de omringende huid intact blijft. Laserenergie wordt op het doelweefsel afgeleverd via een holografische lens die de bundel pixeleert in 7, 49 of 81 microscopische bundeltjes in verschillende ablatiepatronen. Deze plekjes ter grootte van een pixel brengen een wondgenezingsproces in gang waardoor collageen wordt versterkt en vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd, zodat het behandelde weefsel volledig gerevitaliseerd wordt.
Snijden en coaguleren met perfecte controle
De CO2 -laser staat bekend om zijn veelzijdigheid en veiligheid bij medisch-esthetische toepassingen vanwege de beperkte penetratiediepte en het beperkte laterale thermische effect.
Door deze voordelen aan te wenden voor de behandeling van kwetsbare delen combineert de Pixel CO2 snijden en coaguleren in één enkele instelling. De twee modi werken op synergetische wijze samen zodat artsen beide activiteiten kunnen uitvoeren zonder dat ze van accessoire moeten wisselen tijdens de ingreep.
In de ‘snijd’-modus (ablatie) geeft de puls een hoog piekvermogen af waardoor weefsel direct geablateerd wordt tot aan de epidermis-dermisgrens. In de ‘coagulatie’-modus (thermisch) geeft de puls een matig vermogen af zodat hitte wordt geleid tot voorbij de epidermis-dermisgrens, waardoor bloedvaten en weefsels krimpen.
Deze puls met dubbele werking stelt artsen in staat optimale resultaten te bereiken met een kortere behandelingsduur, minimale bloeding en een kortere hersteltijd voor de patiënt.
IMPACT™
Ook al biedt de CO2 -laser een zeer effectieve behandeling voor allerlei indicaties, in combinatie met het aanbrengen van actieve topische ingrediënten worden de resultaten nog aanzienlijk beter.
De IMPACT-module van Alma biedt een revolutionaire oplossing die door de huidbarrière dringt en de actieve ingrediënten tot voorbij de epidermale-dermale grens aflevert. Zodra de huid is geperforeerd door middel van fractionele CO2, geeft de Impact-module akoestische golven en luchtdruk af, waarmee de topische middelen door de microkanaaltjes worden geduwd. De akoestische vibraties creëren een duw- en trekbeweging binnen de kanaaltjes, waardoor de toestroom van intracellulaire vloeistoffen wordt vrijgegeven en de actieve ingrediënten de beoogde weefseldiepte kunnen bereiken. Uit histologieën die na de toepassing van IMPACT-technologie zijn uitgevoerd, is gebleken dat de actieve ingrediënten tot de diepere lagen van de huid kunnen doordringen.
De synergie van fractionele ablatie en IMPACT-technologie biedt een samengestelde oplossing voor maximale effectiviteit van huidherstel en esthetische verbetering.
Slimme, gebruiksvriendelijke interface
Pixel CO is ontworpen met slimme, gebruiksvriendelijke functies en snel instelbare opties. Een lcd-aanraakscherm biedt stapsgewijze gebruiksinstructies en geeft de correcte accessoires en scanpatronen aan voor elke behandelingsindicatie. Het systeem optimaliseert ingrepen doordat vooraf ingestelde parameters voor bediening en laserafgifte beschikbaar zijn en gebruikers ook zelf parameters en behandelingspatronen (ablatief of fractioneel ablatief) kunnen configureren voor specifieke indicaties. Deze instellingen kunnen ook worden opgeslagen voor toekomstig gebruik.

Handapparaten en afgiftesystemen

Pixel CO2 is de enige CO2 laser die meerdere behandelingstoepassingen biedt via een breed scala aan handapparaten en scanners.

CO2 Scanner

 

Pixel CO Roller:

De Pixel roller is een handapplicator die over de huid wordt gerold en een laserpuls van 70 W activeert in een laser-ablatiepatroon van 7×1 als het wieltje draait. Elke streek levert één consistente en nauwkeurige rij van 7 pixels per millimeter afstand. De configuratie met 7 pixels zorgt voor een kortere behandelingsduur, concentreert het laservermogen op een kleiner vlak voor diepere penetratie en biedt ablatie met hoog vermogen voor aanzienlijk betere resultaten.

Pixel CO2 Roller

LiteScan:

LiteScan is de meest geavanceerde laserscanner op de markt en biedt fractionele ablatie zonder schroeien in meerdere
grootten en scanpatronen. Het optimaliseert de effectiviteit van de ingreep doordat de juiste laserbundelinstellingen automatisch worden ingesteld voor elke indicatie. LiteScan biedt ook volledige controle over de laserwerkingstijd, patronen en vermogensdichtheid op elk punt van het behandelgebied, zodat de arts maximale controle heeft over het resultaat voor de patiënt.

 

microplasma+impact-H

IMPACT:

De IMPACT-module, in combinatie met de fractionele ablatieve CO2 -laser, maakt de afgifte mogelijk van topische ingrediënten voorbij de epidermis waar de meeste littekens en andere lastig te behandelen huidonvolkomenheden worden gevormd. Deze module zorgt voor een succesvolle transepidermale afgifte zodat therapeutische ingrediënten de beoogde weefseldiepte bereiken, waar de regeneratieve eigenschappen het effectiefst kunnen zijn.

Luister naar de Experts

maria-1-b

“iTED can also be used to eliminate some disadvantages such as needles discomfort and irregularity of drug distribution in the lesion to be treated, minimizing collateral effects, typical to conventional treatment.”

Maria Claudia Issa, MD
Professor of Dermatology, Rio de Janeiro, Brazil

“These non-invasive treatments are the future and as technology improves, so do the results.”

Taimur Shoaib, MD
Plastic Surgeon, Edinburgh, UK

michael-shochat-b

“The iPixel CO2 is brilliant; it is a must have device for all dermatologists and plastic surgeons.”

Michael Shochat, MD
Dermatologist

Dr.-Gold-b-(1)-b

“Pre-clinical and clinical results have demonstrated that the IMPACT technology with cosmetic
products enhances the delivery of topical creams and lotions in a variety of skin imperfections”

Michael Gold, MD
Medical Director,
Gold Skin Care, Nashville TN, USA

Voor & Na

Courtesy of Maria Claudia Issa, MD &PhD in Dermatology, Rio de Janeiro, Brazil

Courtesy of Clinical department, Alma

Courtesy of: Dr. Pok-Kee Min M.D,Ph.D-Korea

Courtesy of Dr. Pok-Kee Min M.D,Ph.D-Korea

Courtesy of Choi Jun, MD, PhD, MayLin Clinic, Seoul, Korea

Alma Lasers
X