Legato II

Legato II
Total Scars Solution Legato 2 - Almalasers.com

Totaaloplossing voor littekens
Legato II combineert fractionele ablatie met de IMPACT™-oplossing van Alma die door de huidbarrière kan dringen. Hierdoor kunnen littekens, zwangerschapsstriemen en andere huidonvolkomenheden effectief behandeld worden, met minimale hersteltijd.
De Legato II van de tweede generatie wordt geleverd met verwisselbare tips zodat de behandelaar het niveau van ablatie en het thermische effect heel precies kan bepalen, terwijl de patiënt minimaal ongemak ondervindt. IMPACT biedt een baanbrekende methode van trans-epidermale afgifte, zodat topische ingrediënten voorbij de dermis-epidermisgrens kunnen komen en dieper huidweefsel bereikt kan worden voor een diepere behandeling.
Legato II is geschikt voor gebruik op alle huidtypen, inclusief donkere en gevoelige huid, zodat het een ideale methode is voor littekenverwijdering en huidherstel met uitstekende klinische resultaten.
Voordelen:
• Combinatie van technologieën voor optimaal resultaat
• Klinisch bewezen behandelingsoplossing
• Minimale hersteltijd
• Snelle behandeling
• Minimale hersteltijd en bijwerkingen
• Geschikt voor alle huidtypen

DOWNLOAD-BT VIDEO-BT

Behandelingen

Legato II biedt een complete, minimaal invasieve oplossing voor:

Technologie

Microplasma™
Microplasma is een fractionele-ablatietechnologie die kan worden aangewend om huidonvolkomenheden te verbeteren en tegelijk het risico van post-inflammatoire hyperpigmentatie aanzienlijk te verlagen. Microplasma is een niet-chromofoorspecifieke technologie waarmee de huid zowel geablateerd als verhit kan worden middels gecontroleerde, gerichte afgifte van radiofrequente energie zonder dat er dure verbruiksartikelen nodig zijn.
IMPACT™
Microplasma is een fractionele-ablatietechnologie die kan worden aangewend om huidonvolkomenheden te verbeteren en tegelijk het risico van post-inflammatoire hyperpigmentatie aanzienlijk te verlagen. Microplasma is een niet-chromofoorspecifieke technologie waarmee de huid zowel geablateerd als verhit kan worden middels gecontroleerde, gerichte afgifte van radiofrequente energie zonder dat er dure verbruiksartikelen nodig zijn.
De IMPACT-module van Legato II biedt een revolutionaire oplossing die door de huidbarrière dringt en de actieve ingrediënten tot voorbij de epidermale-dermale grens aflevert. Zodra de huid is geperforeerd door middel van fractioneel microplasma, geeft de Impact-module akoestische golven en luchtdruk af, waarmee de topische middelen door de microkanaaltjes worden geduwd. De akoestische vibraties creëren een duw- en trekbeweging binnen de kanaaltjes, waardoor de toestroom van intracellulaire vloeistoffen wordt vrijgegeven en de actieve ingrediënten de beoogde weefseldiepte kunnen bereiken. Uit histologieën die na de toepassing van IMPACT-technologie zijn uitgevoerd, is gebleken dat de actieve ingrediënten tot de diepere lagen van de huid kunnen doordringen. De synergie van fractionele ablatie en IMPACT-technologie biedt een samengestelde oplossing voor maximale effectiviteit van huidherstel en esthetische verbetering.
Behandelingsproces:
Legato II gebruikt een 2-faseproces om littekenweefsel te behandelen en effectieve trans-epidermale afgifte van actieve middelen aan de diepere huidlagen te realiseren.
Fase I Legato II begint met het aanbrengen van nauwkeurig gedistribueerde microkanaaltjes in de huid door middel van microplasmatechnologie. Hierdoor wordt een passage gecreëerd naar de diepere lagen van de huid. Tegelijkertijd wordt door de gecontroleerde thermische beschadiging die wordt aangebracht door het microplasma een natuurlijk herstelproces in werking gezet, waarbij ongestructureerd, verdicht littekenweefsel wordt vervangen door gezond, nieuw collageen. De microkanaaltjes zijn omringd door onbehandelde huid, wat tevens helpt bij het snelle herstel.
Fase II Zodra de huid is geperforeerd, gebruikt de IMPACT-module ultrasone technologie om topische middelen door de microkanaaltjes te voeren, zodat de therapeutische eigenschappen daarvan op het dermale niveau op het beschadigde weefsel kunnen inwerken.
De hersteltijd is minimaal, het risico op infectie of post-inflammatoire hyperpigmentatie wordt geëlimineerd en er wordt weinig ongemak ervaren.

Handpieces

Microplasma0

Microplasma:

De microplasmamodule gebruikt radiofrequente energie om kleine vonkjes (microplasma) te produceren die tussen de RF-elektrode en het oppervlak van de huid bewegen. Deze microplasmavonkjes ablateren en verhitten de huid en creëren microkanaaltjes die tot voorbij de epidermis reiken, zodat toegang wordt verkregen tot de diepere huidlagen.

handpiece-Microplasma-Tips

Microplasma Tips:

Met de verwisselbare microplasmatips voor het handapparaat kunt u de behandeling aanpassen aan elk type litteken en aan elke indicatie door de hoeveelheid energie die wordt afgegeven en de precieze diepte van de behandeling in te stellen.

Atrofische tip – de standaardtip voor de Microplasma-module is een roller met 6 pennen per rij. Deze is ideaal voor het behandelen van keloïdale, contractuur- en acnelittekens, striae en grote vlakken.

Traumatische tip – een roller met 3 pennen per rij voor hoogenergetische fractionele ablatie. Deze is ideaal voor het behandelen van hypertrofische littekens.
IJspriemtip – deze stationaire tip voor een hoog thermisch effect is ontworpen voor het precies richten op en behandelen van gelokaliseerde littekens.

MicroPeel1

MicroPeel:

Het MicroPeel-handapparaat gebruikt microplasmatechnologie met zeer gering vermogen om lichte ablatie uit te voeren voor oppervlakkige huidpeeling. Dit handapparaat kan worden gebruikt als supplementaire therapie bij de behandeling van littekens waarbij collageen opnieuw wordt opgebouwd in de huid rondom het litteken. Ook kan de huid hiermee worden voorbereid op andere intensievere behandelingen en kan dit apparaat gebruikt worden voor onderhoudsbehandelingen in het kader van nazorg.

microplasma+impact-H

IMPACT:

De IMPACT-module, in combinatie met fractionele ablatieve microplasma, maakt de afgifte mogelijk van topische ingrediënten voorbij de epidermis waar de meeste littekens en andere lastig te behandelen huidonvolkomenheden worden gevormd. Deze module zorgt voor een succesvolle transepidermale afgifte zodat therapeutische ingrediënten de beoogde weefseldiepte bereiken, waar de regeneratieve eigenschappen het effectiefst kunnen zijn.

Luister naar de Experts

Dr.-Tania-Meneghel-b

“I have been very impressed by the use of IMPACT as a method of delivering cosmeceuticals to the dermis. I am not aware of any other method or technology. This is real innovation.”

Tania Aparecida Meneghel, MD, Dermatologist
Clínica Renaissance,
São Paulo, Brazil

Dr.-Dong-Hye-Suh-b

“In darker skinned Asian patients, the synergies present in iTED using fractional ablative microplasma and ultrasound treatment is effective with fewer side effects.”

Dong-Hye Suh, MD, Dermatologist
Arumdaun Nara Dermatologic Clinic
Korea

IMG_0188-b

“iTED really helps you deliver what you promise to the patient…. IMPACT and iTED concept are the future of skin repair.”

Maria Angelo-Khattar, PhD
Director Aesthetica Clinic,
Dubai

paaschu02-b

“Clinical results of the combined microplasma and IMPACT treatment have been very impressive. The IMPACT module is able to pass large amounts of topical creams beyond the skin barrier to levels not previously obtainable. The result of which is improved treatment outcomes and new treatment possibilities.”

Uwe Paasch, MD, PhD
University Clinic of Leipzig
Germany

maria-1-b

“I strongly believe that the Legato, microplasma and IMPACT offer treatment possibilities which are not obtainable using any other devices.”

Maria Claudia Issa, MD & PhD
Clinica Dermavance Dermatologia,
Rio de Janeiro, Brazil

Voor & Na

Courtesy of Maria Claudia Issa, MD &PhD in Dermatology, Rio de Janeiro, Brazil

Courtesy of Clinical department, Alma

Courtesy of: Dr. Pok-Kee Min M.D,Ph.D-Korea

Courtesy of Dr. Pok-Kee Min M.D,Ph.D-Korea

Courtesy of Choi Jun, MD, PhD, MayLin Clinic, Seoul, Korea

Video call

Laten we videobellen!

 

 

 

Alma Lasers
X