ClearLift

ClearLift

Alma ClearLift is de meest uitgebreide Q-switched Nd: YAG-behandeling die momenteel voorhanden is. Eén module behandelt 3 afzonderlijke indicaties, is geschikt voor alle huidtypes en bevat nieuwe en unieke technologische innovaties voor elke indicatie

Maximaal vermogen
Het hoge vermogen niet-ablatieve Q-Switched Nd: YAG 1064 nm laser en KTP-adapter, die de laser frequentie verdubbeld tot 532 nm, heeft een unieke dubbele rod laser configuratie die energieproductie maximaliseert voor een effectievere behandeling.

Optimale resultaten
De behandeling is gebaseerd op een unieke wijze van energie verspreiding, door afgifte van een smalle pulsbreedte met meerdere pieken van energie, wat resulteert in een effectievere behandeling en meer comfort voor de patiënt. ClearLift levert foto akoestische schokgolven op het doelgebied door middel van hoge laser intensiteiten in nanoseconde pulsen.
Dit mechanische Q-Switched effect creëert een gecontroleerde dermale wond –
een uniek werkingsmechanisme dat optimale resultaten voor elke indicatie bereikt. De behandeling is krachtig genoeg om uitdagende huidonvolkomenheden, hyperpigmentatie en multi-gekleurde tatoeages aan te pakken, terwijl het mild genoeg is om de meest kwetsbare gebieden van het gezicht, hals en decolleté te behandelen.

“ClearLift is uitgegroeid tot mijn favoriete behandeling voor verschillende indicaties: melasma, acne, rosacea, huidvernieuwing, striae, verwijdering van tatoeages. Er is geen enkele behandeling zoals ClearLift op de markt; ze is werkelijk uniek. Ik kan me niet voorstellen om zonder te werken in mijn kliniek.”

Dr. Dinko Kaliterna, Dermatologist, Poliklinika Poliderma, Dolac 1, Zagreb, Croatia Center
Alma Lasers
X