ARION

ARION
De superieure Alexandrite-laserontharingsoplossing
ARION gebruikt de kracht van de alexandrite-laser om snel en effectief te ontharen en tevens oppervlakkige pigmentvlekken te behandelen.
ARION heeft een golflengte van 755 nm – de gouden standaard voor laserontharing, vooral voor de huidtypen I-IV, en de golflengte die het effectiefst wordt geabsorbeerd door het melanine in de grootste verscheidenheid aan haarkleuren en -texturen. Een vermogen van 70 watt en herhalingsfrequenties van tot wel 5 Hz maken van ARION een van de snelste en krachtigste alexandrite-lasersystemen op de markt. Het veelzijdige systeem is ook geschikt voor de behandeling van oppervlakkige vaatafwijkingen en pigmentverkleuringen van de huid.
  • Optimale golflengte voor ontharing voor de huidtypen I-IV
  • Effectief – met hoog piekvermogen en hoge pulsherhalingsfrequenties (maximaal 5 Hz)
  • Veelzijdig – behandelt een breed scala aan indicaties
  • Veilig – met ‘burst’-modus voor extra huidbescherming
  • Gebruiksvriendelijk – gemakkelijk schakelen tussen behandelingsopties dankzij Plug-en-play-technologie

DOWNLOAD-BTVIDEO-BT

Behandelingen

tr-icon01Ontharing
Met behulp van de golflengte van de gouden standaard van 755 nm realiseert ARION een zeer effectieve ontharing, met name voor de huidtypen I-IV. ARION behandelt haar van verschillende kleuren en texturen en ook zowel oppervlakkig als diepliggend haar.
tr-icon01Pigmentvlekken
Door de inwerking op de melaninechromofoor in het doelweefsel bereikt ARION zichtbare verbeteringen bij vele goedaardige pigmentverkleuringen in de epidermis, zoals:
Lentigo solaris
Café-au-laitvlekken

Technology

Het ARION alexandrite-lasersysteem gebruikt het principe van selectieve fotothermolyse om effectieve ontharing te bewerkstelligen. Licht met een golflengte van 755 nm penetreert de epidermis en wordt selectief geabsorbeerd door het melanine in de haarfollikels. De follikels raken beschadigd door de geïnduceerde thermische energie terwijl het omringende weefsel beschermd blijft. Er zijn slechts 3-6 ontharingsbehandelingen nodig om langdurige resultaten te verkrijgen*.

*afhankelijk van diverse factoren, informeer bij uw behandelaar

Pigmentvlekken kunnen ook worden verbeterd door selectieve fotothermolyse op te wekken in de melaninechromofoor in het doelweefsel.
Het ARION-systeem biedt kracht en veelzijdigheid. Flexibele pulsbreedten en energiedichtheden zorgen voor de perfecte combinatie van behandelingsparameters, met de mogelijkheid om zelfs fijn of dieper liggend haar te verwijderen met langdurige resultaten. Een ergonomisch handapparaat maakt de behandeling van verborgen of moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk. Voor nog sneller ontharen biedt een unieke optionele scanner een buitengewoon groot scanvlak van 60 x 65 mm met laserpulsen die automatisch zijn ingesteld voor optimale overlapping.
De ‘burst’-modus van ARION biedt extra bescherming van de huid tijdens de behandeling doordat elke laserpuls in meerdere kortere subpulsen wordt gesplitst. Hierdoor koelt de epidermis af tussen elke subpuls, waardoor het risico op bijwerkingen wordt geminimaliseerd en de behandeling aangenamer is voor de patiënt.

Handpieces

ARION Standaard:

Met het standaard ARION -handapparaat voor ontharing, behandeling van pigmentatie en vaatafwijkingen kunt u behandelvlakken van verschillende grootten selecteren, tussen de 6 en 12 mm.

ARION Groot:

Met het grote ARION -handapparaat kunt u haar verwijderen op grotere vlakken, van 12 tot 16 mm.

 

Scanner:

De unieke optionele scanner van ARION maakt nog sneller ontharen mogelijk, met een extra groot scanvlak van 60 x 65 mm met laserpulsen die automatisch zijn ingesteld voor optimale overlapping.

Lees wat de Experts zeggen

paaschu02-b

“The alexandrite laser system ARION is our system of choice for hair removal. With the scanner or the very flexible hand piece, ARION lets us work fast and effectively, even on larger areas or hard-to-reach places. “

Prof. Dr. Uwe Paasch
University Hospital Leipzig
Germany

Dr-Goldman-headshot-2013-1-219x300-b

“The ARION is a great laser that is fast and effective. The handpiece is ergonomic and easy to use. In addition, there is less chance for human error because of the scanner. Other alexandrite laser that use dynamic cooling spray can produce rings of hypopigmentation and irregular cooling. The cold-air cooling of the ARION eliminates that side effect. There is minimal skin damage and a decrease in follicular edema.“

Mitchel Goldman M.D.
Goldman, Butterwick & Associates, Cosmetic Laser Dermatology, San Diego, USA

Voor & Na

Courtesy of Dr. Dorittke, Dr. Kardorff, Germeny

Courtesy of Prof. Paasch, Division of Lasers and Aesthetics, Department of Dermatology, University of Leipzig, Germany

Courtesy of Prof. Paasch, Division of Lasers and Aesthetics, Department of Dermatology, University of Leipzig, Germany

Video call

Laten we videobellen!

 

 

 

Alma Lasers
X