Accent XLi

Accent XLi

De comfortabele manier om huid te egaliseren en te verstrakken
Accent XLi is een uniek RF- (radiofrequentie) en microplasmaplatform met meerdere toepassingsmogelijkheden voor de niet-invasieve behandeling van cellulite, huidversteviging en bodycontouring, zonder hersteltijd voor de patiënt.
De gepatenteerde UniPolar Pro-technologie van Alma biedt behandelaars maximale controle over de behandeling doordat naadloos kan worden geschakeld tussen oppervlakkige verhitting van de epidermis en diepe verhitting van subcutane vetcellen. Twee radiofrequentiemodi worden gecombineerd in één apparaat zodat alle dermale weefsellagen kunnen worden bereikt terwijl microplasmatechnologie mogelijkheden voor fractionele ablatie biedt.
Met de door Alma ontwikkelde In-Motion™-technologie is Accent XLi het eerste systeem dat nagenoeg pijnloze en toch effectieve huidversteviging en bodycontouring biedt.
  • Doelgericht – gefocuste behandeling op meerdere diepten zorgt voor betere controle van de behandeling en betere resultaten
  • Veelzijdig – uitbreidbaar systeem ondersteunt meerdere handapparaten
  • Klinisch bewezen – effectief voor alle huidtypen (I-VI) en voor patiënten van bijna alle leeftijden
  • Veilig – behandelingen zijn veilig voor alle lichaamsdelen, inclusief gevoelige gebieden op het gezicht, de hals en het décolleté
  • Geen hersteltijd – patiënten kunnen direct al hun normale activiteiten hervatten

 

Behandelingen

Door geleidelijke hitte te creëren op therapeutisch niveau, revitaliseert Accent XLi de stevigheid en structuur van de huid en wordt het weefsel zowel oppervlakkig als volumetrisch verbeterd.
  • Collageenvezels trekken samen en vermenigvuldigen zich zodat slappe huid steviger wordt en er beter uitziet.
  • Bindweefsel trekt samen zodat de contouren, de textuur en de opbouw van de huid verbeteren.
  • De circulatie verbetert en achtergebleven vocht wordt afgevoerd uit subcutaan vetweefsel (cellulite) zodat oedeem, erytheem en het totale volume afnemen.
tr-icon01Gezichts- en Bodycontouring
tr-icon01Slappe huid
tr-icon01Teint en textuurtr-icon01Hyperhidrose
tr-icon01Cellulis

Technologie

Radiofrequentie
Op twee manieren wordt therapeutische hitte binnen het doelweefsel geproduceerd door de dubbele RF-modi:
  • CoaxiPolar RF-energie creëert lokale oppervlakkige verhitting van de dermis
  • UniPolar-technologie levert geconcentreerde RF-energie aan de diepere huidlagen zonder ongemak voor de patiënt./h5>
Diëlektrische verhitting
Alma Accent maakt gebruik van diëlektrische verhitting – een uniek mechanisme waarbij hoge radiofrequente (RF) energie van 40,68 MHz (hierbij worden 40,68 miljoen signalen per seconde verzonden) direct naar het weefsel wordt gestraald, waardoor snelle rotatie van de daar aanwezige watermoleculen plaatsvindt. Door de rotatie wordt frictie veroorzaakt die krachtige en effectieve verhitting tot gevolg heeft. Aangezien de huid voornamelijk uit water bestaat, veroorzaakt de verhitting middels dit mechanisme een volumetrische contractie binnen in de huid. Bestaande vezels trekken samen en de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd, terwijl de dikte en inwendige uitlijning van de huid worden verbeterd. Een hoge RF-frequentie zorgt voor diepe, homogene verhitting die tot consistente resultaten leidt.
Microplasma™
Microplasma-radiofrequentie is een fractionele ablatietechnologie die kan worden aangewend om huidonvolkomenheden te verbeteren en tegelijk het risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie aanzienlijk te verlagen. Microplasma is een niet-chromofoorspecifieke technologie waarmee de huid zowel geablateerd als verhit kan worden middels gecontroleerde, gerichte afgifte van energie zonder dat er dure verbruiksartikelen nodig zijn.
In-Motion™ Technologie
De In-Motion™-technologie van Alma vertegenwoordigt een doorbraak in patiëntcomfort en behandelingssnelheid, met consistente klinische resultaten. De vegende In-Motion-techniek houdt in dat de applicator herhaaldelijk over het behandelgebied wordt bewogen, zodat de energie zich over een breed raster verspreidt voor het opnieuw vormgeven van grote gebieden en het aanbrengen van contouren. In-motion produceert een geleidelijke toename van de hitte in het doelweefsel tot het de therapeutische temperatuur bereikt. Dit is aangenamer voor de patiënt en neemt het risico op letsel weg.

Handpieces

UniFace-h

UniFace:

Een uniek Unipolar RF-handapparaat speciaal ontworpen voor de behandeling van het gezicht. UniFace combineert UniPolar RF-technologie en In-motion-technologie om collageenvezels te laten samentrekken binnen in de huid, de vorming van nieuw collageen te stimuleren en de kwetsbare gezichtshuid te beschermen tegen toekomstige veroudering.

 

Unilarge-H

UniLarge:

Het UniLarge-handapparaat combineert hoogenergetische UniPolar RF-technologie en In-motion-technologie om de huid strakker te maken, de vorming van nieuw collageen te stimuleren en het metabolisme van vetweefsel te versnellen, zodat de huid met cellulite gladder wordt.

 

UniForm-2010

UniForm:

Het UniForm-handapparaat combineert hoogenergetische UniPolar RF-technologie, In-motion-technologie en een afneembare roterende massage-ring om diepe hitte af te geven in de dermis zodat de circulatie binnen het subcutane weefsel wordt verhoogd en cellulite vermindert.

 

reform_coaxipolar

CoaxiPolar:

Het CoaxiPolar-handapparaat gebruikt een coaxiPolar RF-stroom om lokale, oppervlakkige hitte te genereren voor huidverstrakking en collageenproductie terwijl de In-motion-technologie zorgt voor een aangenamere behandeling. Wanneer dit wordt gebruikt in combinatie met het UniForm-handapparaat is het resultaat een veilige, gecontroleerde afgifte van RF-energie op zowel de oppervlakkige dermale als de subdermale lagen van de huid, zodat de effectiviteit maximaal is.

 

microplasma1-H

Microplasma:

Het Microplasma-handapparaat gebruikt radiofrequentie en Microplasma-technologieën om microscopisch kleine vonkjes te produceren die overspringen van de RF-elektrode naar het huidoppervlak. Deze microvonkjes ablateren de huid en creëren microkanaaltjes die toegang bieden tot het diepere huidweefsel. Hierdoor wordt de huid merkbaar strakker en egaler en ziet deze er jonger uit.

 

PeriOrbital

Periorbital:

Het Periorbitale handapparaat is ontworpen om de huid rondom de ogen te behandelen. Hiervoor worden UniPolar- en In-motion-technologieën gebruikt om verslapte huid strakker te maken en fijne lijntjes en rimpels te verbeteren.

UniBodyAlma-Lasers-100544-h

UniBody:

Het Periorbitale handapparaat is ontworpen om de huid rondom de ogen te behandelen. Hiervoor worden UniPolar- en In-motion-technologieën gebruikt om verslapte huid strakker te maken en fijne lijntjes en rimpels te verbeteren.

Luister naar de Experts

Dr.-Gold-b-(1)-b

“In my practice we found that both the BiPolar and UniPolar modules of the AccentXLi system have increased skin tightening of the neck, and face. Unlike similar technologies we have used, the AccentXL has shown results for virtually all of my patients.”

Michael H. Gold, MD, FAAD
Board Certified Dermatologist,
Nashville, TN

Voor & Na

Courtesy of Jorge F. Ottini, M.D., Argentina

Courtesy of Photos Courtesy: Stuart Melnick, M.D., Los Gatos, CA

Courtesy of: Courtesy of: Dr. Michael Shohat, Israel

Courtesy of Alma Lasers Clinical Department

Courtesy of Jorge F. Ottini, M.D., Argentina

Courtesy of: Dr. F. Urdiales, Instituto Médico Miramar, Málaga, Spain

Courtesy of Maria Claudia Issa, MD & PhD in Dermatology, Rio de Janeiro, Brazil

Courtesy of Maria Claudia Issa, MD & PhD in Dermatology, Rio de Janeiro, Brazil

Courtesy of: Dr. Pok-Kee Min M.D,Ph.D-Korea

Courtesy of Choi Jun, MD, PhD, MayLin Clinic, Seoul, Korea

Courtesy of: Dr. Pok-Kee Min M.D,Ph.D-Korea

Courtesy of Prof. Moshe Lapidoth and Dr. Tania Meneghel MD

Courtesy of Maria Angelo-Khattar, PhD, Aesthetica Clinic, Dubai

Courtesy of Maria Angelo-Khattar, PhD, Aesthetica Clinic, Dubai

Courtesy of Maria Claudia Issa, MD & PhD in Dermatology, Rio de Janeiro, Brazil

Courtesy of Prof. Igor Pinson, MD & PhD, Dermatologist, Moscow, Russia

Courtesy of Maria Claudia Issa, MD &PhD in Dermatology, Rio de Janeiro, Brazil

Courtesy of Maria Claudia Issa, MD & PhD in Dermatology, Rio de Janeiro, Brazil

Courtesy of Maria Claudia Issa, MD & PhD in Dermatology, Rio de Janeiro, Brazil

Courtesy of: Pok-Kee Min M.D,Ph.D, All for Skin Dermatologic Clinic,

Laser & Hair Center, Daegu, Korea

Video call

Laten we videobellen!

 

 

 

Alma Lasers
X