308 Excimer

308 Excimer

 

308 Excimer

Monochromatische UVB-therapie voor psoriasis en vitiligo
Het 308 Excimer-systeem is een draagbaar systeem voor intensieve monochromatische UVB-therapie ter behandeling van autoimmuunziekten van de huid zoals psoriasis en vitiligo. Met behulp van een golflengte van 308 nm die de golflengte van de excimerlaser repliceert, kunt u met de Excimer 308 patiënten snel en effectief behandelen. Dit minder zware systeem biedt de voordelen van meer flexibiliteit, lagere aanschafkosten, geen verbruiksartikelen en groter gebruiksgemak.
  • Klinisch bewezen – met een effectiviteit die vergelijkbaar is met die van een excimerlaser
  • Doelgerichte behandeling – met maximale bescherming van de omringende huid
  • Pijnloos en geen hersteltijd
  • Compact, draagbaar systeem
  • Kosteneffectief – met lage gebruikskosten en onderhoudsvrije technologie
DOWNLOAD-BTVIDEO-BT

Behandelingen

De golflengte van 308 nm is ideaal geschikt voor de behandeling van huidziekten met gevoeligheid voor UV-straling zoals psoriasis en vitiligo. Het 308 Excimer-systeem kan ook worden gebruikt voor andere huidziekten die hun oorsprong hebben in een disfunctioneel immuunsysteem. UVB-straling heeft een opbouwend effect op het immuunsysteem waardoor pathologische veranderingen in cellen kunnen worden genormaliseerd. De ideale indicaties zijn hardnekkige, lokale laesies.
tr-icon01Vitiligo
Smalband UVB-lichttherapie wordt beschouwd als de meest effectieve aanpak van vitiligo, met de minste bijwerkingen. De 308 Excimer boekt resultaten die bewezen vergelijkbaar zijn met die van een excimerlaser en herstelt pigment in de aangetaste huid. Met de selectieve toepassing van UVB-straling op de betreffende plekken blijft het gezonde weefsel beschermd en wordt het niet aan de straling blootgesteld.
Andere indicaties voor UVB-lichttherapie zijn:
Hypopigmentatie
Alopecia areata
Mycosis fungoides
Diverse soorten atopisch eczeem en atopische dermatitis
Erythema anulare centrifugum (EAC)
tr-icon01Psoriasis
Met een hoge vermogensdichtheid en doelgerichte behandeling van laesies is de 308 Excimer een uitstekende behandelingsoplossing voor de therapie van gelokaliseerde, hardnekkige psoriasisplaques op ellebogen, knieën, handen, voeten en de hoofdhuid. Behandelingsresultaten zijn identiek aan die van een excimerlaser, met een zichtbare vermindering of verdwijning van hardnekkige plaques na 5-10 behandelingssessies.

Technologie

Het 308 Excimer-systeem gebruikt een golflengte van 308 nm om huidlaesies doelgericht en effectief te behandelen. Het werkingsgebied van 16 cm² kan direct worden toegepast op de plaatselijke plaques, of er kunnen maskers worden gemonteerd om het behandelgebied te vormen en aan te passen aan kleinere oppervlakken. De variabele vermogensdichtheid loopt van 50 tot 6.000 mJ/cm² en kan worden aangepast aan de behoefte van de betreffende patiënt. Met het systeem kunt u hoge, therapeutisch effectieve doses toedienen van monochromatisch UVB-licht terwijl de gezonde huid niet wordt bestraald en beschermd blijft.

Handapparaten

Het 308 Excimer systeem:

Is een draagbaar apparaat dat kan worden bewaard en meegenomen in een compacte draagtas.
De kit omvat accessoires zoals maskers en een veiligheidsbril zodat u monochromatische UVB-therapie kunt toedienen op verschillende locaties.

Luist naar de Experts


“The 308 EXCIMER SYSTEM has revolutionized the therapy of pruritic, inflammable skin diseases! It is highly effective for all the indications of an excimer laser and achieves fast, long lasting results. At the same time it is a small, handheld device and very easy to use”

Dr. Dirk Gröne, iD,
Interdisziplinäre Dermatologie, Berlin

“Since 2001 we have performed more than 10,000 treatments with our excimer laser. (…) In relation to the number of treatments, we are getting clinical results just as fast with the 308 excimer system as with an excimer laser.”

Prof. Dr. Ulrich Amon,
Praxis DermAllegra,
Pommelsbrunn/Hohenstadt, Germany

Dr.-Moshe-Lapidot-b

“In the past I used the excimer laser for vitiligo and psoriasis with good clinical results. Now I use the handheld 308 excimer system because it is much more convenient and gives me the same clinical results.“

Moshe Lapidoth M.D., MPH Dermatologist, Director of the Laser Unit,
Rabin Medical Center, Herzelia Pituach, Israel Vice President of the European Society for
Laser Dermatology (ESLD)

Voor & Na

Courtesy of Prod. Dr. Arnon, Psorisol Clinic, Hersbruck

Courtesy of Prof. Dr. Elsner, Bremen, Germeny

Courtesy of Prof. Dr. Elsner, Bremen, Germeny

Prod. Dr. Arnon, Psorisol Clinic, Hersbruck, Germeny

Prod. Dr. Arnon, Psorisol Clinic, Hersbruck, Germeny

Prod. Dr. Arnon, Psorisol Clinic, Hersbruck,Germeny

Courtesy of Dr. Passeronk, Nice University, France

Courtesy of Dr. Passeronk, Nice University, France

Courtesy of Dr. Larralde M, Argentina

Courtesy of Peter P. Rullan, MD, Dermatology Institute, Chula Vista, California

Video call

Laten we videobellen!

 

 

 

Alma Lasers
X